News

Komentari 15

VIDEO Zastrašujuća snimka iz Hamburga: Val probio prozore trajekta, putnici bježali u panici

VIDEO Zastrašujuća snimka iz Hamburga: Val probio prozore trajekta, putnici bježali u panici

Ogroman val probio je prozore trajekta u kojemu su bili putnici. Prozori su se slomili pod silinom vala koji je poplavio unutrašnjost trajekta, a putnici su vrišteći u panici počeli sakupljati svoje stvari i bježati na drugu stranu trajekta

Snažna oluja 'Ylenia' popraćena orkanskim vjetrom i nevremenom pogodila je Njemačku, posebno Hamburg gdje je čupala stabla, poplavila poznatu tržnicu i prekinula promet podzemne željeznice.

Društvenim mrežama proširila se i zastrašujuća snimka iz Hamburga koja prokazuje ogroman val koji je probio prozore trajekta u kojemu su bili putnici. Prozori su se slomili pod silinom vala koji je poplavio unutrašnjost trajekta, a putnici su vrišteći u panici počeli sakupljati svoje stvari i bježati na drugu stranu trajekta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oluja Ylenia zahvatila je veći dio sjeverne Njemačke, a tamošnja meteorološka služba (DWD) veći dio zemlje stavila je 'pod crveno'. Orkanski vjetar dostizao je brzinu i do 154 kilometara na sat.

Vatrogasne i policijske postrojbe izvijestile su o srušenom drveću, oštećenim automobilima, manjim štetama na stambenim objektima, no veće štete za sada nema kao ni izvještaja o ozlijeđenima. Rijeka Eble u Hamburgu narasla je za dva metra više nego inače. Berlinska vatrogasna brigada proglasila je izvanredno stanje.

Najčitaniji članci