Obavijesti

News

Komentari 33

'Vidio sam Trumpove prevare, laganja Melaniji, 'zlatne tuševe' i kako je varao na izborima'

'Vidio sam Trumpove prevare, laganja Melaniji, 'zlatne tuševe' i kako je varao na izborima'

On nema nikoga kome može povjeriti svoje tajne. Deset godina je imao mene, uvijek sam bio uz njega kad mu je trebalo i pogledajte što mi se dogodilo, napisao je Trumpov bivši odvjetnik Michael Cohen

VIDEO

Bivši odvjetnik i blizak suradnik Donalda Trumpa, Michael Cohen (53) objavio je isječke iz svoje knjige o Trumpu u kojoj otkriva neke prilično skandalozne stvari o američkom predsjedniku, uključujući i to da je svjedočio 'zlatnom tušu'.

- Osim njegove supruge i djece, poznavao sam Trumpa bolje nego bilo tko drugi - napisao je Cohen.

Kaže da ga je upravo on nagovorio da se kandidira za predsjednika.

- Na neki način sam ga znao i bolje nego njegova obitelj, jer sam vidio pravog Trumpa, u strip klubovima, tajnovitim poslovnim sastancima i u raznim drugim situacijama u kojima je pokazao kakav je zaista: varalica, lažov, prevarant, nasilnik, rasist i predator - napisao je Cohen, a izvatke donosi Daily Mail.

FILE PHOTO: Michael Cohen, a former lawyer for U.S. President Donald Trump leaves his apartment to report to prison in New York

U prvom dijelu knjige, Cohen tvrdi da Trump nema pravih prijatelja.

- On nema nikoga kome može povjeriti svoje tajne. Deset godina je imao mene, uvijek sam bio uz njega kad mu je trebalo i pogledajte što mi se dogodilo - nastavlja Cohen.

Knjiga sadrži Cohenova priznanja o nekim vlastitim nedjelima zbog kojih je osuđen na tri godine zatvora.

- U Trumpovo ime sam vršio pritisak na građevinare, uništavao poslovne partnere, lagao Melaniji kako bih prikrio njegove afere i maltretirao i vikao na one koji su bili prijetnja Trumpovom usponu.

Rat za Bijelu kuću: Melania je pomela Ivanku, tatinu mezimicu
Rat za Bijelu kuću: Melania je pomela Ivanku, tatinu mezimicu

- Ja nisamo bio svjedok samo njegov uspona, veći i aktivni sudionik: Od zlatnih tuševa u seks-klubu u Las Vegasu, poreznih prijevara, preko dogovora s korumpiranim dužnosnicima bivšeg Sovjetskog saveza, pa sve do ušutkavanja bivših ljubavnica - priznaje Cohen.

Kad spominje 'zlatni tuš' to svakako podsjeća na 'Dosje Steele' u kojem se navodilo da Vladimir Putin ucjenuje Trumpa snimkom iz Moskve na izboru za Miss Universe 2013., kada je navodno doveo prostitutke u sobu i gledao ih kako mokre po njemu, a radilo se navodno o istoj sobi i istom krevetu u kojem su spavale Obame. Trump je u više navrata demantirao da se to dogodilo.

Međutim, Cohen kaže da je sve počelo u Las Vegasu, kada je bio s njim u klubu The Act u kojem izvođači na pozornici simuliraju mokrenje, te da je u tom klubu dogovorio da se natjecanje za Miss Universe, obzirom da je on vlasnik licence, preseli u Moskvu.

U.S. President Donald Trump greets supporters as he arrives in Cleveland, Ohio

Cohen nastavlja da Trump doista jest surađivao s Rusima, ali ne na tako sofisticiran način kako to misle njegovi protivnici.

- Znam da istraga Roberta Muellera nije bila lov na vještice. Trump je varao na izborima uz podršku Rusije, jer je stalno pobjeđivanje bez obzira na cijenu njegov poslovni i životni model.

Cohen kaže kako se Trump Putinu predstavljao kao jedan od njegovih korumpiranih oligarha milijardera. 

- To pouzdano znam jer sam osobno sudjelovao u razgovorima i obavještavao njegovu djecu o svim novostima. Čak i kao kandidat za predsjednika, bezočno je lagao američkoj javnosti da nema nikakve veze s Rusijom - tvrdi Cohen.

Donald Trump: Moje lice na Mount Rushmoreu? Zašto ne? Pa zvuči kao dobra ideja...
Donald Trump: Moje lice na Mount Rushmoreu? Zašto ne? Pa zvuči kao dobra ideja...

Kaže kako je deset godina bio osoba od najvećeg Trumpovog povjerenja te da je Trump bio prva osoba s kojom bi se čuo ujutro i posljednja s kojom bi se čuo navečer.

- Znam da u njegovom ormaru ima jako puno kostura jer sam ih ja osobno tamo sakrio - kaže Cohen

Cohen zatim kaže i kako se bojao da će ga Trumpovi pristaše ubiti nakon svjedočenja pred Kongresom.

- Predsjednik me nazvao štakorom i tvitao o meni i mojoj obitelji bijesne optužbe. Primio sam više stotina prijetnji smrću emailom i preko telefona, a kad je Trump rekao da bi 'mogao nekoga ubiti na Petoj aveniji i izvući se s time', mislio je doslovno na mene.

U.S. President Donald Trump holds 4th of July U.S. Independence Day celebrations at the White House

Cohen kaže da je uvjeren da Trump zna da mu slijedi zatvor, nazivajući to karmom nakon što je tijekom predsjedničke kampanje pozivao da se u zatvor strpa Hillary Clinton.

Štoviše, Cohen smatra da Trump želi doživotno ostati predsjednikom kako bi izbjegao zatvor te dodaje kako se Trump 'nikada ne šali'.

Uvjeren je da će svi ovi skandali koji sad izlaze u javnost samo nastaviti izlaziti i dalje i da će biti sve gori i gori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca