Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Išli na 1. spoj, putem opljačkao banku i natjerao ju da ga vozi

Kada su se približili jednoj banci, rekao joj je da se zaustavi ispred banke. Izašao je, a ona ga je pričekala, da bi se nakon nekoliko minuta trčećim korakom i povikao: Vozi, *ebote!

Foto: Getty
8 komentara

Neimenovana žena zauvijek će zapamtiti svoj prvi dejt s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, ali ga nije vidjela prije prvog susreta. Upravo na tom susretu on joj je priredio veliko iznenađenje - ona mu je sa svojim autom poslužila da ga odveze nakon što je opljačkao banku.

Sve je počelo kada je Christophera Castilla pokupila u svom autu ispred kuće njegovih roditelja u Chepachetu, Rhode Island. Vozili su se pola sata prema North Attleborou u Massachusettsu tog dana, 5. prosinca 2016. godine. 

ORUŽANA PLJAČKA U SLAVONIJI Ekskluzivna snimka: Izvadio je pištolj i rekao 'daj sve iz kase'

Kada su se približili jednoj banci, rekao joj je da se zaustavi ispred banke. Izašao je, a ona ga je pričekala, da bi se nakon nekoliko minuta trčećim korakom i sunčanim naočalama na licu vratio u auto s pištoljem i 1000 dolara u rukama. Povikao je:

"Vozi, *ebote!"

Castillo je ovih dana osuđen na pet godina zatvora, a državni tužitelj je na suđenju opisao što se dogodilo u banci, tih par minuta dok se nije vratio u auto i zaprepaštenoj ženi naredio da ga odveze nakon pljačke banke.

Castillo je ušetao u banku i službeniku pokazao pištolj. Tražio je 1000 dolara i rekao mu da mu zaista trebaju i da je u velikim bolovima.

HOSTEL U GRUŽU Pljačka zračne luke: Uhitili su ženu, u hostelu našli i oružje

Njegova slučajna suradnica ga je isprva poslušala kada joj je rekao da krene, ali kada je u retrovizoru vidjela svjetla policijske sirene, odmah je stala i izašla iz auta. On je ostao sjediti, a izvukla ga je policija koju je počeo pljuvati.

Ona nije optužena za nijedno kazneno djelo, piše CNN.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message