Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Vidoviti Milan: Mi smo već u lipnju predvidjeli uspjeh naših

Milan Bandić je rekao kako su još u lipnju predvidjeli što će se dogoditi u Rusiji i formirali povjerenstvo za izgradnju stadiona na Kajzerici te piše pismo Vladi u kojem traži da pošalju svoje članove u povjerenstvo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31 komentara

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da danas pišu pismo Vladi u kojem traži da u Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona na čijem je on čelu, a u kojem su i predstavnici HNS-a,  imenuju svoje članove te da se ide u izgradnju nacinalnog stadiona 'Plavi vulkan" na zagrebačkoj Kajzerici.  

Gradonačelnik Bandić je rekao da su u Gradu Zagrebu predvidjeli što će se dogoditi na Svjetskom nogometnom prvenstvu pa su već u šestom mjesecu formirali Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona. Na čelu tog Povjerenstva koje postoji od ovoga lipnja je, kako je rekao Bandić, "njegova malenkost" a iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) su izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović i Marijan Kustić, HNS-ov direktor za natjecanje, nogometni razvoj i infrastrukturu. 

Foto: 24sata.hr

Bandić je novinarima rekao da pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić danas piše pismo Vladi. Rekao je da će Vladu u tom pismu informirati kako su u Gradu Zagrebu još početkom lipnja osnovali Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona te ih pozvati da se ide u realizaciju projekta. Kako je rekao gradonačelnik, Vladi se piše pismo "da se konstatira" kako to Povjerenstvo postoji od šestog mjeseca i "da gospoda iz Vlade daju svoje članove." 

Zagreb: Prezentacija projekta Hrvatskog nogometnog doma i nacionalnog stadiona | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 "Da ih informiramo da Povjerenstvo postoji i da se ide u realizaciju projekta. A sve ono što sam rekao na Kajzerici, stoji do zareza", rekao je Bandić  odgovarajući na pitanje je li bilo razgovora s nekim iz Vlade u vezi s izgradnjom nacionalnog stadiona "Plavi vulkan" na Kajzerici koji je gradonačelnik nedavno predstavio na konferenciji za novinare.

 "Inače, početkom lipnja je to Povjerenstvo formirano u Gradu Zagrebu. Ja sam znao da će naši napraviti..., početkom lipnja. Vidite koliko sam pametan. Nismo to sada radili ad hoc", rekao je Bandić.

 Dodao je da je namjeravao ići u Moskvu, ali je onda bio obasut i obavezama na organizaciji" najboljeg dočeka u povijesti hrvatskog športa, i bolje da sam bio tu", rekao je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi na kojoj je predstavljen projekt Mreža za mlade Grada Zagreba - za socijalno uključivanje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message