Obavijesti

News

Komentari 437

Vidovnjakinja: Ipak novi izbori, Petrov pada, Karamarko vlada

Vidovnjakinja: Ipak novi izbori, Petrov pada, Karamarko vlada
1

U siječnju 2016. će se raspisati novi izbori i provesti mjesec dana kasnije. Kroz iglene uši Vladu će formirati šef HDZ-a, predviđa vidovnjakinja Nera Brlek Rapp

VIDEO

Ako je suditi po prognozama vidovnjakinje Nere Brlek Rapp, čelnik Mosta Božo Petrov će, unatoč poštenim namjerama, dići ruke od državne i okrenuti se lokalnoj politici. Konzultacije će propasti, u siječnju 2016. će se raspisati novi izbori i provesti mjesec dana kasnije.

- Bit će pokušaja, ali izabrani saborski zastupnici neće konstituirati Sabor. Građani će kazniti Most manjim brojem mandata. Kako sadašnje političko okruženje nema dovoljno senzibiliteta, angažman Petrova neće donijeti rezultat koji je htio. To će rezultirati razočaranjem i povlačenjem od državne i okretanju lokalnoj politici - predviđa Brlek Rapp.

'HDZ će formirati Vladu, ali Karamarko neće odraditi cijeli mandat'

Prema njezinim prognozama, Vladu će nakon ponovljenih izbora, uz puno muke i kroz iglene uši, formirati šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

- No ne vidim da će odraditi cijeli mandat na mjestu premijera i mogao bi imati nasljednicu. Nova vlada će se prihvatiti posla, idu nove reforme, pa čak i otpuštanja iz državnog aparata. Gospodarstvo će se podizati prema gore, pojavit će se novi ulagači s kapitalom i zaustavit će se trend odlaska radno sposobnih u inozemstvo - predviđa Brlek Rapp. 

'Milanović će ostati u politici, ali na drugi način'

A Zoran Milanović će ostati u politici, ali na drugi način. Umorio se, kaže, od unutarnje, vanjske politike, stalnih napada na njegov rad, stranku i obitelj.

- Napadi će se nastaviti dok protivnici ne uspiju isprovocirati skandal. U tome će i uspjeti. Ostat će u politici, na drugi način - kaže Brlek Rapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 437
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk