Obavijesti

News

Komentari 96

Sastali se Andrej Plenković i Zoran Milanović. Nisu krkali kremšnite i gusti sa šlagom

Sastali se Andrej Plenković i Zoran Milanović. Nisu krkali kremšnite i gusti sa šlagom
5

Plenković i Milanović na sjednici Vijeća za obranu razmatrali su zaključke povjerenstva za nabavu vojnog aviona i u priopćenju se navodi da su dali podršku Vladi u dovršetku tog skupog posla

Na današnjem sastanku Vijeća za obranu koji su sazvali Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković razmatrala se nabava višenamjenskog borbenog aviona za potrebe opremanja Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Kako navode iz Ureda predsjednika, na sjednici je Vijeće za obranu razmotrilo zaključke Međuresornog povjerenstva za nabavu višenamjenskog borbenog aviona.

Mogu li preskočiti sve uvrede? Plenković i Milanović danas će razgovarati o vojnim avionima
Mogu li preskočiti sve uvrede? Plenković i Milanović danas će razgovarati o vojnim avionima

- Vijeće je zahvalilo Međuresornom povjerenstvu za nabavu višenamjenskog borbenog aviona i Radnoj skupini za stručnu potporu međuresornom povjerenstvu na kvalitetno odrađenom poslu te dalo potporu Vladi u dovršetku postupka odabira višenamjenskog borbenog aviona, za što je nadležna Vlada - navodi se.

Kao što se vidi iz fotografija, premijer je nosio masku, predsjednik ne, a na stolu nije bilo kremšnita, boze, ali ni gustog sa šlagom.

Podsjetimo, prije tjedan dana su se obojica častili uvredama i tad je Plenković rekao da Milanović prodaje boze, a kasnije je na pitanje oko boza Milanović odgovorio: 

- On je krkao boze i gosti se šlagom, a ja sam pio pivo i viski. I kremšnite je krkao.

Na sjednici su bili svi članovi Vijeća za obranu: Predsjednik Republike, predsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik Vlade, potpredsjednik Vlade i ministar financija, ministar obrane, ministar vanjskih i europskih poslova, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, predsjednik Odbora za obranu Hrvatskog sabora, savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost.