Obavijesti

News

Komentari 5

Vikend zabava za djecu: Dođite u Rougemarin park na cooking show, svirku i igre iznenađenja

Vikend zabava za djecu: Dođite u Rougemarin park na cooking show, svirku i igre iznenađenja

Dođite u nedjelju, 18. rujna, u 10.30 u Rougemarin park na završni event projekta 'Budi chef škole', u kojem će finalisti uz chefove Marina Medaka i Marija Mihelja pripremati jela, a žiri proglasiti pobjednika

VIDEO

Odabrani su finalisti projekta "Budi chef škole", koji organiziraju 24sata, a kojim se željela istaknuti važnost zdravih školskih obroka te na zabavan i kreativan način potaknuti učenike da jedu nutricionistički uravnoteženu hranu. Tročlani žiri u sastavu: ravnateljica partnerske škole projekta, OŠ Gustava Krkleca, Marija Luković, nutricionistica Sandra Krstev Barać te chef restorana Rougemarin Marin Medak odabrali su među mnogim kandidatima tri finalista koji će u nedjelju, 18. rujna, u 10.30 u zagrebačkom Rougemarin parku, uz pomoć poznatih chefova, predstaviti svoja jela. 

Ukusna rolana piletina 

Prva odabrana finalistica je Erin Varga iz 3.d razreda OŠ Gustava Krkleca, koja je pripremila pileće rolice. Kako je spravila ovo ukusno jelo, možete pogledati u videu.

Pokretanje videa...

Pileće rolice 01:24

Zdrava juha od graška

U finale je ušla i Nika Pukšec iz 2.a razreda OŠ Luka, Sesvete, koja je maštovitom kombinacijom i serviranjem pripremila zdravu i ukusnu krem juhu. Što je sve pritom stavila, pogledajte u videu.

Pokretanje videa...

Zdrava juha od graška 05:34

Bogata salata s piletinom

Treća finalistica je Lucija Šabarić iz 2.a razreda Područne škole Kerestinec, koja je uz priloženu fotografiju napisala i recept. 

Bogat program i degustacija uz Zvijezdu

Program u Rougemarin parku počinje u 10.30, a nakon svečanog otvaranja uslijedit će prvi cooking show powered by Zvijezda, u kojem će svoje jelo pripremiti prva finalistica, Erin Varga. U tome će joj pomagati chefovi, a jelo će moći degustirati sva djeca. U organizaciji kompanije Zvijezda, tom će se prilikom održati i blind test u kojem će petero djece testirati Zvijezdine umake - popularne ketchupe različitih okusa. Svako dijete koje pogodi koji je od tih pet umaka Zvijezda Kids Ketchup dobiva Zvijezda paket. U Zvijezdinu kutku sva djeca će se moći družiti i fotografirati s popularnim Joomboos influencerom The Sikrtom

U okviru bogatog programa bit će i Tinker labs radionica za male znanstvenike. Jedna je to u nizu radionica koje u svom portfelju nudi Tinker labs kako bi stvorili pozitivno akademsko okruženje i pomogli u razvoju kreativnosti, samopouzdanja i upornosti. Radionice su namijenjene djeci svih uzrasta, a svako dijete koje dođe u Rougemarin park dobiva i LipaMill pametnu bilježnicu. 

Zdrave namirnice iz Lidla

Uz pokroviteljstvo Lidla održat će se sljedeća dva cooking showa, u kojima će Nika Pukšec i Lucija Šabarić predstaviti svoje recepte. Pri spravljanju će im pomagati chefovi, a žiri sastavljen od učenika OŠ Gustava Krkleca odabrat će na kraju pobjednika, čije će se jelo naći na meniju partnerske škole, a na implementaciju pobjedničkog jela u redovan školski meni može se odlučiti i bilo koja druga škola. 

Uz Dječji zbor Kikići i Genijalci, koji su za ovu priliku pripremili prigodan program, predstavit će se školski vrt OŠ Gustava Krkleca, koji ova škola njeguje već godinama. Uz certifikat ekoškole, učenici aktivno sudjeluju u sadnji voća i povrća te svega vezanog za praćenje rasta biljke od sadnice do ploda. Sve posjetitelje partyja u Rougemarinu očekuju bogat program, super zabava, kušanje jela i cooking show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca