News

Komentari 3

Vjenčanje Thomasa Cooka je uništio kolaps Thomasa Cooka

Vjenčanje Thomasa Cooka je uništio kolaps Thomasa Cooka

Mladenci su bukirali svoj "paket za vjenčanje" još prošle godine i uključivao je ceremoniju, cvijeće, svadbenu tortu i zabavni program. No, zbog propasti tvrtke ne znaju hoće li se vjenčanje održati

Mladoženja Thomas Cook (29) neugodno se iznenadio kada je shvatio da će mu vjenčanje iz snova uništiti propast njegovog imenjaka - britanske turističke agencije Thomas Cook

Nesretni mladoženja i partnerica Amelia Binch (27) trebali su se oženiti u petak u Grčkoj. No, zbog kolapsa kompanije ne znaju ni hoće li se vjenčanje uopće održati. 

- Saznali smo jutros. I dalje smo potreseni - rekla je Binch. 

Mladenci su bukirali svoj "paket za vjenčanje" još prošle godine i uključivao je ceremoniju, cvijeće, svadbenu tortu i zabavni program. Binch je za CNN rekla kako su im iz Thomasa Cooka poručili da će dobiti lijepo iznenađenje zbog njihovog imenjaka, no nisu dobili ništa te i dalje ne znaju hoće li ijedan dio vjenčanja proći kako treba. 

- Dio obitelji je s nama u Grčkoj, no prijatelji i kum su trebali letjeti u srijedu. Sad neće moći doći - rekla je Binch. 

- Zasad nemamo planove, čekat ćemo i vidjeti kada možemo ići kući - rekli su shrvani mladenci. 

Podsjetimo, britanska turistička agencija Thomas Cook propala je nakon pregovora o dokapitalizaciji kojima se željela spasiti ta 178 godina stara kompanija. Thomas Cook imao je problema s ogromnim dugom, od 1,7 milijardi funti, i žestokom konkurencijom na popularnim destinacijama, a poziciju im je dodatno otežalo i neobično vruće prošlogodišnje ljeto koje je dovelo do značajnog pada 'last minute' rezervacija.

Najčitaniji članci