Obavijesti

News

Komentari 67

Vlada objavila da Čačić odlazi, na 'Fejsu' skupili 1200 lajkova

Vlada objavila da Čačić odlazi, na 'Fejsu' skupili 1200 lajkova
2

Sudeći po komentarima nema mnogo onih koje je Čačićev odlazak rastužio te se skoro svi slažu kako je ostavka očekivani potez. 'Konačno' je jedan od komentara

VIDEO

Vlada je na svojoj Facebook stranici objavila informaciju o ostavci svog sada već bivšeg potpredsjednika Radimira Čačića. Objava je dosad skupila više od 1200 lajkova i preko 650 komentara. 

Sudeći po komentarima nema mnogo onih koje je Čačićev odlazak rastužio te se skoro svi slažu kako je ostavka očekivani potez.

- Konačno, aleluja, hvala Bogu, bilo je i vrijeme samo su neki od brojnih komentara. 

- I tako ode naš Potpredsjednik radi prometne nesreće dok njihov direktor uspješno izbjegava naše sudove godinama. I to u jednom od najvećih korupcijskih slučajeva u našoj državi, napisao je jedan korisnik Facebooka. 

Drugi se, pak, pitaju zašto je uopće i postavljen na te funkcije kada se već znalo za nesreću prije i poslije izbora.

- Nije mi jasno kako se uopće takva osoba mogla naći na tako visoko pozicioniranom mjestu u Vladi? Osoba koja je u neizvjesnosti što se tiče svoje slobode! Nemojte mi samo govoriti kako je on sposoban, iskusan političar...(bla, bla, bla). Blamirate se, i to debelo. Kako u Domovini tako i pred svijetom - poručila je Vladi jedna građanka.

Ipak, mnogi se slažu da se ono što se dogodilo Čačiću može dogoditi bilo kome.

- Što ste se sad svi uhvatili Čačića? Čovjeku se dogodilo nešto što se bilo kome može dogodit u prometu. Jedan trenutak i imaš cijeli život na duši smrt dvoje ljudi...žalosno kad se tako veselite tuđim nesrećama i tome što će netko u zatvor. Pazite da se i vama ne vrati zbog te zloće koju sipate, napisala je komentatorica.

Bilo je i onih koji su stali uz bivšeg ministra gospodarstva.

- Iznimno pošteno i časno. Bravo gospodine Čačić i hvala na svemu što ste uradili za nas braneći nas od strašnog i gadljivog HDZ-a, stoji u jednom od komentara.

Drugi su iskoristili priliku i objasnili kakve bi promjene napravili u Vladi. 

- Hoćemo poštovanog gospodina Ljubu Jurčića za potpredsjednika Vlade i poštovanog Darka Mihajlovića i Davora Pavunu u Vladi kao savjetnike, piše u jednom od komentara.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi