Obavijesti

News

Komentari 282

Vladajući potpisali sporazum: "Počistili smo nered iz 2011."

Vladajući potpisali sporazum: "Počistili smo nered iz 2011."
1

Uveli smo reda i počistili nered iz 2011. i Hrvatska treba nastaviti u tom smjeru, čelnik SDP-a Zoran Milanović nakon potpisivanja sporazuma lijeve koalicije

VIDEO

Predsjednici SDP-a, HNS-a, HSU-a, Laburista, Autohtone – hrvatske seljačke i Zagorske stranke u Varaždinu su u utorak potpisali koalicijski sporazum.

Potpis na dokument stavili su čelnik SDP-a Zoran Milanović, predsjednica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Vesna Pusić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja, predsjednica Hrvatskih laburista – stranka rada Nansi Tireli, predsjednik Autohtone – hrvatske seljačke stranke Stanko Grčić i predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jernejić.

-Prije četiri godine obećali smo red i rad, to je bila naša ključna poruka. Nakon četiri godine, tvrdim da ima više reda, da država funkcionira bolje. U Hrvatskoj ima i više rada. Ova koalicija stvara posao u teškim uvjetima, a naša konkurencija ga uništava nemarom i korupcijom - smatra Milanović.

- U Hrvatskoj danas nema onog tko je izvan zakona i nema onoga tko ne strepi da će mu država doći na vrata i pitati za zdravlje junačko ako radi nešto nezakonito, kriminalno i nemoralno. Spremni smo još četiri godine voditi zemlju, iskusniji i pametniji. Dokazali smo da imamo dobre namjere, da smo bili koalicija glave i srca - dodaje premijer.

Njegova kolegica Vesna Pusić istaknula je kao njihova koalicija bira Hrvatsku koja raste i da svi pokazatelji govore kako idemo u dobrom smjeru. 

- Zajedno s borbom za bolji život u ekonomskom smislu, pred nama stoji i borba za prostor slobode od straha i prijetnje. Pred nama je dilema biramo li Hrvatsku koja raste gospodarski ili pada,  biramo li Hrvatsku koja raste u prostorima ljudskih sloboda i slobode od straha, ili biramo Hrvatsku koja pada u političke prijetnje, strah i isključivost. Ova koalicija bira Hrvatsku koja raste - kaže Pusić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa