Obavijesti

News

Komentari 223

Vlaho Orepić: 'Moguće da se radi o ljudima unutar sustava'

Ovu situaciju ćemo raščistiti, a policija će biti i bila je stup sigurnosti Republike Hrvatske, uvjerava ministar Orepić koji kaže da će s istragom ići do kraja.

VIDEO

Dogodio se slučaj koji podrazumijeva određene poteze, da se tako izrazim. Samo gospodin Dolački je udaljen s dužnosti, a ostala gospoda su, sukladno s osobnom suglasnošću, otišli sa dužnosti koje su obnašali, rekao je ministar unutranjih poslova Vlaho Orepić za Dnevnik Nove TV i odbacio bilo kakve pokušaje diskreditacije.

- Ovu situaciju ćemo raščistiti, a policija će biti i bila je stup sigurnosti Republike Hrvatske - uvjerava Orepić koji kaže da će s istragom ići do kraja.

- Potpuno idem do kraja i ići ću. Naglašavam, ovo je događaj koji se nije smio dogoditi, ali bitno je naglasiti kako nije sve onako kako je do sada prikazano. Vrlo je moguće da se radi o ljudima unutar sustava koji su na ovaj način diskreditirali policiju. Međutim ,naglašavam, policija je bila i ostat će stup sigurnosti Republike Hrvatske - rekao je. 

Ministar je kazao i kako nije pobornik teorija urote da je sve izorkestrirano kako bi se njega diskreditiralo. Uvjerava kako je Hrvatska sigurna zemlja i kako nije točno da nemamo šefa Sigurnosno obavještajne agencije.

- Mi imamo i šefa SOA-e kao i ravnatelja policije koja radi svoj posao, budite uvjereni da dobro radimo svoj posao - kazao je Orepić te dodao kako od svih političara, svih boja, očekuje odgovorno ponašanje, a od javnosti očekuje potporu u reorganizaciji MUP-a.

- Osjećam potrebu da radim i nastavit ću raditi samo za narod. MUP je nekad predstavljao nešto drugo, ja se želim da bude ono što treba biti, zaštitnik naroda - kazao je Orepić te dodao da provalnici i odgovorni za pljačku PU u Heinzelovoj u Zagrebu biti vrlo brzo poznati.

 

"Osjećam potrebu da radim i nastavit ću raditi samo za narod. #BašZato, želim da MUP bude ono što treba biti - zaštitnik...

Posted by MOST nezavisnih lista on 5. travnja 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"