Obavijesti

News

Komentari 63

Vlak naletio na taksi: Nakon vozača, preminula je i putnica

Vlak naletio na taksi: Nakon vozača, preminula je i putnica
8

Vlak, koji je vozio na relaciji Bjelovar-Križevci, u ponedjeljak je oko 13.20 sati naletio na kombi Renault Trafic koje je potom odbačen na ogradu obiteljske kuće

VIDEO

Dan nakon što je u Bjelovaru putnički vlak na pružnom prijelazu naletio na kombi pun putnika pri čemu je na mjestu pogino vozač , u utorak ujutro je u bjelovarskoj bolnici ozljedama podlegla i njegova suputnica, izvijestila je policija.

Vlak, koji je vozio na relaciji Bjelovar-Križevci, u ponedjeljak je oko 13.20 sati naletio na kombi Renault Trafic koje je potom odbačen na betonsku ogradu obiteljske kuće.

POGLEDAJTE VIDEO: Mjesto tragične nesreće

Pokretanje videa...

24sata Video 00:27

Na mjestu nesreće poginuo je 42-godišnji vozač , a u utorak u jutarnjim satima u bjelovarskoj bolnici uslijed zadobivenih ozljeda preminula je i 52-godišnja putnica iz vozila.

U nesreći je teško ozlijeđeno i troje putnika iz kombija: 75-godišnjakinja, 76-godišnjakinja i 56-godišnjak, dok su lakše ozlijeđeni 31-godišnjak i 22-godišnjakinja. Prve informacije govorile su da su u nesreći ozlijeđene dvije osobe. Vlak je po neslužbenim podacima naletio na taksi kombi.

- Ovo je strašno. Ni dan poslije nesreće ta rampa još nije popravljena . Nema čak ni radnika. A i dalje auti prolaze, baš kao i vlakovi, javila nam se ljutita Bjelovarčanka.

Bjelovarčani se pitaju mora li još netko poginuti da se rampa konačno popravi.

Policija je utvrdila da su polubranici na pružnom prijelazu bili podignuti, te da zvučni i svjetlosni uređaji za davanje znakova o nailasku vlaka također nisu bili u funkciji zbog otklanjanja kvara.

Prema neslužbenim podacima koje je objavio lokalni portal “Zvono.eu“ do prometne nesreće je došlo kada 39-godišnji strojovođa nije zaustavio vlak ispred pružnog prijelaza unatoč pisanom nalogu da je pružni prijelaz u Malim Sredicama neosiguran uslijed kvara polubranika.

Očevid je vodila zamjenica iz bjelovarskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. Policija je najavila da će nakon utvrđivanja svih okolnosti nesreće podnijeti pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi:  'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi: 'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu