News

Komentari 210

Vlasnica je u šoku: Mladenka i djeveruše ukrale joj vjenčanice

Vlasnica je u šoku: Mladenka i djeveruše ukrale joj vjenčanice

Dok je mladenka isprobavala haljinu, njezine prijateljice su ukrale drugu vjenčanicu i nekoliko haljina. Mlada je pobjegla kroz prozor samo u gaćicama i grudnjaku

Dok je mladenka isprobavala haljinu, njezine prijateljice su ukrale drugu vjenčanicu i nekoliko haljina. Mlada je pobjegla kroz prozor samo u gaćicama i grudnjaku, rekla je Danijela Jelenčić (34), vlasnica salona za vjenčanja kraj Sesveta.

Njoj su prekjučer oko 17 sati četiri žene u butiku napravile štetu od 20.000 kuna. Ljutita vlasnica dodala je kako se vidjelo da su žene imućnije. Prvi su dan došle u izvidnicu skupim BMW-om, a na dan krađe u karavanu.

- Mladenka je imala oko 17 godina, a vjenčanicu koju je ukrala nije isprobavala taj dan. Došla je dan prije i snimila ju je.

Na dan krađe pozvala me u garderobu dok je isprobavala drugu haljinu s prijateljicom. Ostale su stajale u drugom dijelu salona i ukrale vjenčanicu od 13.000 kuna te još nekoliko haljina i pobjegle. Kad sam to shvatila, potrčala sam za njima i zaključala dućan - rekla je. Dok se svađala s kradljivicama vani, mladenka je skinula drugu haljinu i polugola s prijateljicom izašla kroz prozor, uletjela u auto i pobjegla. Policija traga za mladenkom u bijegu, a vlasnica je dodala kako je bilo krađa, ali nikad na ovakav način.

Najčitaniji članci