Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlasnik kebabdžinice: Nije me briga je li ta cura živa ili mrtva

Ubojice 14-godišnje Charlene nikad nisu osudili. Policijski istražitelji sumnjali su da je djevojku ubio 29-godišnji vlasnik fast fooda. Sudilo se njemu i njegovom poslovnom partneru...

Foto: Screenshot/Channel 5
11 komentara

Charlene Downes nestala je 1. studenoga prije 16 godina u engleskom Blackpoolu. Imala je samo 14 godina kad je nestala, a slučaj do danas nije riješen, piše Daily Mail.

Policijska istraga o nestanku njene kćerke 2003. godine otkrila je šokantan pedofilski prsten u gradiću od 140.000 stanovnika.

U zamjenu za seks s maloljetnicama, zlostavljači bi im davali cigarete, drogu ili novac. Istražitelji su utvrdili da je bilo najmanje 60 žrtava među kojima je, na žalost, bila i Charlene.

Ubojice 14-godišnje Charlene nikad nisu osudili. Policijski istražitelji sumnjali su da je djevojku ubio Iyad Albattikhi, 29-godišnji vlasnik fast fooda 'Funny Boyz' porijeklom iz Jordana. Sudilo se i njemu i njegovu poslovnom partneru Mohammedu Reveshiju pod optužbom da mu je pomogao riješiti se tijela.

STRAŠNA SUDBINA PRIJATELJICA 'S 12 sam prodavala tijelo, dok su Char ubili i samljeli u kebab'

- Kad sam čula detalje optužnice, kako istražitelji sumnjaju da su moju djevojčicu ubili pa je samljeli u kebab i prodali u svom fast foodu, bila sam potpuno slomljena. Plakala sam danima - rekla je majka Karen Downes.

Foto: Wikipedia

Policija je 2014. ponudila 100.000 funti onome tko javi informaciju koja bi rasvijetlila cijeli slučaj jer su Albattikhija i Reveshija morali pustiti, na sudu nisu uspjeli dokazati da su oni ubojice. 

Raveshi je nedavno dao svoj prvi intervju koji je prikazan u dokemntarcu o Charlene Downes.

- Nije me briga je li ta cura živa ili mrtva. Uopće me ne zanima - rekao je Raveshi.

- Svi u Blackpoolu misle da sam ja na neki način povezan s ovim slučajem. Što se mene tiče, ne znam je, nikad je nisam vidio u životu i da je sad vidim ne bi je prepoznao - dodao je vlasnik kebabdžinice.

STRAVA U ENGLESKOJ 'Moju kćer su ubili, samljeli i pojeli kao kebab u fast foodu'

Dokumentarac otkriva da je Raveshi bio susjed nestale djevojke. Udomio je dvije djevojčice, a policija je jednom zaprimila pritužbu od socijalne službe da su zatekli jednu od curica da gleda neprimjeren sadržaj na televiziji. Raveshi je tvrdio da je slučajno prebacila na porno sadržaj.

Ono što je sumnjivo u cijeloj priči je i da je nakon nestanka Charlene, u Raveshijevoj kući pronađena krv, ali se nije mogla dokazati kome pripada. Nakon toga, Raveshi je renovirao stan, a policija je zbog nedostatka dokaza odbacila sve optužbe protiv njega.

Možda vas zanima i ovo:
Message