Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlasnik odselio i ostavio ga na smeću, on ga je strpljivo čekao

SAD: Vlasnki se odselio, a psa Booa je ostavio da spava uz staro pokućstvo. Pas je ostao na mjestu i vjerno čekao. Na kraju ga je spasio Mike Diesel

Foto: Screenshot/YouTube/Mike Diesel, Detroit Youth and Dog Rescue
16 komentara

Pit bul Boo je mjesec dana strpljivo čekao svojeg vlasnika. Spavao je na hrpi smeća na ulici. Njegov se vlasnik odselio, a psa je ostavio. Prošli tjedan društvenim je mrežama počela kružiti fotografija  samog i napuštenog Booa koji spava na madracu pored starog pokućstva. Fotografirao ga je susjed u Mount Clemensu u Michiganu.

Susjed je objasnio kako je vidio Boovu obitelj kako pakira stvari i odlazi, a psa su ostavili sa starim stvarima koje nitko nije htio. Hranio ga je dulje od tjedan dana i kontaktirao je sva skloništa za životinje na tom području, ali nitko nije htio pomoći  jadnom Boou. A onda je fotografiju na Facebooku vidio Mike Diesel. dotad je skupila već 20.000 likeova. Mike živi u Detroitu i ima sklonište za životinje. Sjeo je u auto i odvezao se u Mount Clemens. Susjed mu je rekao kako se vlasnik Booa jednom u međuvremenu vratio, uzeo neke stvari, ali Booa je opet ostavio. Diesel je ostao više sati kako bi zadobio Boovo povjerenje. Došao je i sljedeći dan i nahranio ga kobasicama. Kada je zadobio njegovo povjerenje, Diesel je psa stavio u auto i odvezao veterinaru. Veterinar je zaključio da je Boo bolestan i da morao ostati neko vrijeme u bolnici. Diesel mu u međuvremenu pokušava pronaći novog vlasnika, piše OddityCentral. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message