Obavijesti

News

Komentari 17

Vlasnik smirivao svađu u kafiću i ranio mladića (25)

Vlasnik smirivao svađu u kafiću i ranio mladića (25)
1

Babina Greda: Mladići su se posvađali i potukli u kafiću Pandora. Vlasnik ih je istjerao, a oni su nastavili razbijati. Na terasi je ranio Darka D. (25)

VIDEO

Vlasnik kafića Pandora u Babinoj Gredi, Roman L. (59) ranio je u trbuh Darka D.(25) u nedjelju navečer. Mladić se sukobio s vlasnikom i grupom mladića koji su pili. On i susjed su došli u kafić, a tu su bila još tri mladića koji su već neko vrijeme pili. Među njima je u jednom trenutku izbila svađa, a potom i tučnjava. Iako nije bio dio sukoba, Darko je priskočio bratu u pomoć.
- Gazda Roman skočio ih je rastaviti, a kad nije uspio, istjerao ih je van. Među njima je bio i Darko koji inače nije problematičan. Dečki su izašli na terasu i počeli razbijati. Gazda je izašao noseći pištolj i opalio dva hica u zrak, a onda, iz nekog razloga, upucao i Darka - kazuje jedan od gostiju lokala dodajući kako je i prije u Pandori bilo tučnjava. Za teško ozlijeđenog Darka mještani Babine Grede nemaju ružnih riječi. Oženjen je, ima malo dijete i nikada nije pravio probleme.
- Ne znamo je li je Darko stradao slučajno ili ga je Roman namjerno ustrijelio. Darko nije bio pijan. Vjerojatno je branio brata. U bolnici su ga odmah operirali i sada je na intenzivnoj njezi. Još nisam uspjela sa njim razgovarati - kazala je Darkova supruga Anita s kojom ima dvogodišnje dijete. U Pandori nitko nije bio raspoložen za razgovor, dok je vlasnik u policiji na kriminalističkoj obradi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.