Obavijesti

News

Komentari 279

Voditelja Velimira Bujanca po drugi put priveli zbog kokaina

Voditelja Velimira Bujanca po drugi put priveli zbog kokaina
1

U policijskoj akciji čiji je cilj bio razbiti preprodavače kokaina na zagrebačkom području uhitili su više ljudi, a među njima i televizijskog voditelja Velimira Bujanca.

VIDEO

Novinar i TV voditelj Velimir Bujanec (39) priveden je na krim-obradu u sjedište krim policije u Zagrebu u Heinzelovu ulicu, potvrdili su nam visoki policijski izvori. Očekuje se da će ga tijekom poslijepodneva uhititi i zatražiti pritvor zbog sumnje u kazneno djelo preprodaje droga

Bujanca su s 0,9 g kokaina inspektori Odjela za droge priveli u petak. Zaustavili su ga na Črnomercu, a kokain je držao u toaletnoj torbici na suvozačevom sjedalu. Da je 'roba' njegova, priznao je i policiji i sucu na Prekršajnom sudu. Tad je zaradio samo novčanu kaznu, 1.700 kuna. I njegov odvjetnik Zvonimir Hodak potvrdio je priznanje, no Bujanec je po izlasku sa suda prozvao policijski vrh da su mu organizirano i proračunato smjestili drogu u auto. 

- Zaustavili su me, izašla su dva ćelavca iz auta, izvukli me van i odveli u mrak. Za to vrijeme podmetnuli su mi drogu - filmski je Bujanec prepričao uhićenje. 

Najavio je i kako će u ponedjeljak u svojoj večernjoj emisiji 'Bujica' prokazati tko mu je i zašto podmetnuo kokain, ali i da će obznaniti tko sve 'šmrče' iz državnog vrha. No kako stvari stoje, Bujice u ponedjeljak neće biti jer bi Bujanec mogao završiti u pritvoru. 

Prema posljednjim informacijama, policija je pretresla Bujančev stan no navodno u stanu nisu našli drogu. S takvom informacijom raspolaže i njegov odvjetnik Zvonimir Hodak, koji još nije vidio spis pa ne zna više detalja. 

- Tijekom večeri će ga ispitati u Županijskom državnom odvjetništvu. Tek nakon što Bujanec iznese svoju obranu, dobit ću uvid u spis - rekao nam je Hodak.

Kako doznajemo, Bujanec je 'upao' u policijske mjere čiji je cilj bio razbiti preprodavače kokaina na zagrebačkom području. Uhitili su više ljudi, a među njima je i Bujanec kojeg nitko ne tereti za konzumaciju već samo za preprodaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 279
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina