News

Komentari 14

Vozačica naletjela na dvije pješakinje i teško ih ozlijedila

Obje su kolima Hitne prevezene u koprivničku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da se radi o teškim ozljedama, od kojih su one 73-godišnje žene opasne po život. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola

U subotnjoj prometnoj nesreći oko 10.10 sati na raskrižju u Križevcima dvije su žene zadobile teške ozljede od kojih jedna opasne po život. Vozačica (60) iz Križevaca je Renault Cliom, križevačkih registarskih oznaka u semaforiziranom raskrižju skrenula iz Tesline u lijevo u Zagrebačku ulicu u trenutku dok su na pješačkom prijelazu bile dvije žene u dobi od 80 i 73 godine i zbog brzine se nije mogla zaustaviti, već je udarila u njih.

Obje su kolima Hitne prevezene u koprivničku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da se radi o teškim ozljedama, od kojih su one 73-godišnje žene opasne po život. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. Nakon što policija kompletira dokumentaciju vezanu uz ovu nesreću protiv vozačice će podnijeti kaznenu prijavu bjelovarskom Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće. 

Najčitaniji članci