News

Komentari 7

Vozila pijana po Vukovaru i udarila u policijsko vozilo

Vozila pijana po Vukovaru i udarila u policijsko vozilo

Zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna

Vozačica (45) u subotu je u 16,40 sati na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru pri skretanju prešla na lijevu prometnu traku i udarila u policijsko vozilo pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena. Vozačici je izmjeren 2,18 promil alkohola u krvi.

Privremeno joj je oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, radi čega je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci, s obzirom da je ovo drugi put kako je počinila prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu.

Najčitaniji članci