Obavijesti

News

Komentari 285

Vozili se od Zagreba do Splita 7 sati: 'Putnik je pušio i pio, stali smo par puta da kupi još piva'

Vozili se od Zagreba do Splita 7 sati: 'Putnik je pušio i pio, stali smo par puta da kupi još piva'
9

Autobus je bio prepun, vozač nije primijetio da je pukla guma, već je nastavio voziti. Jedan od putnika je pušio, pio alkohol, puštao glazbu na glas, a vozač je dva puta stao kako bi putnik otišao na WC i kupio pivu

VIDEO

Pravi sedmosatni horor preživjeli su putnici u autobusu FlixBusa na liniji Zagreb-Split. Bus je trebao krenuti u 13.30 ali je kasnio. Uz to je bio i pun kao šipak, iako bi po epidemiološkim mjerama na dva sjedala trebao biti smješten po jedan putnik.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Split: Alkoholizirani mladić maltretirao putnike i vozača autobusa iz Zagreba 01:31

Zato je došlo do zbrke s kartama pa je vozač premještao putnike.

Nakon što su napokon krenuli sve je, osim što klimatizacija nije radila, išlo po planu do odmorišta Zir odnosno “Macole”. U jednom tunelu prije odmorišta putnici su čuli nekakav prasak, a vozač je nastavio mirno voziti. Na odmorištu su mu putnici pokazali da je pukla guma.

Nije je znao, a ni imao opremu za promijeniti pa su im uskočili u pomoć neki ljudi koji su se tu slučajno zatekli. Nakon sat i po krenuli su prema Splitu, ali je pored vozača sjeo putnik koji je pušio, ispijao pive i glasno psovao.  Usput mu je vozač nekoliko puta stao na benzinske crpke da ode u wc i kupi još piva. Izluđeni putnici spasili su se kad je izašao u Prgometu, a šlag na kraju bio je kad vozač nije znao doći do kolodvora jer je prvi put u Splitu.

Putnike i vozaca autobusa iz Zagreba maltretirao alkoholizirani mladic

Pričali smo s bijesnim putnicima nakon izlaska iz busa, a neki su najavili i tužbe.

 - Vozimo se autobusom FlixBus Croatia bus koji je krenuo u 13:25 iz Zagreba za Split. Autobus je kao prvo prepun, sva mjesta su zatrpana, nikakve epidemiološke mjere nisu poduzete. Prije stajališta Macola nam je pukla guma i dva sata smo svi sjedili na parkingu dok se vozač pokušavao snaći oko gume. Nije imao ni znanje ni opremu za promijenit gumu. Pomogli su mu dva vozača kamiona iz Crne Gore koji su na inicijativu putnika došli pomoći. I nakon dva sata smo krenuli, ali tu nije kraj - suvozač je mrtav pijan, psuje, puši u busu i ne nosi masku. Ometa vozača. Pije pive stalno, psuje i prijeti putnicima, dere se na mobitel. Zbog njega smo morali stati dvaput da ode na wc i usput bi kupio još pivi. Puštao je glasno glazbu i neprestano psovao jednoj gospođi koja ga je zamolila da prestane. Svi putnici su počeli moliti vozača da se ili pozove policija ili da ga izbace van. Sada će izaći kod Prgometa napokon. Ovakve stvari stalno prolaze nekažnjeno, vozači su i dalje needucirani i nemaju opremu, a ni služba FlixBusa ne radi išta po tom pitanju -  ispričala nam Danijela Jakšić, jedna od putnica, dok je još uvijek bila u autobusu.



Razgovarali smo i s vozačem, te usput snimili gomilu limenki piva ispod njegovih nogu:

Putnike i vozaca autobusa iz Zagreba maltretirao alkoholizirani mladic


- Čovjek je sjeo i zamolio da napuni mobitel. Kad je počeo pričati shvatio sam da je pijan. Naravno da sam ga upozoravao, ali jednostavno nije slušao. Mogao sam se jedino potući s njim - rekao nam je vozač, ali nije odgovorio na pitanje zašto nije pozvao policiju ili nekoga iz tvrtke.

Redakcija 24sata je kontaktirala FlixBus, no do zaključka ovog članka nismo dobili odgovor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca