Obavijesti

News

Komentari 41

'Vozimo dedu na dijalizu, kad ono zapucaše na nas na ulici'

'Vozimo dedu na dijalizu, kad ono zapucaše na nas na ulici'
1

Pablo H. (32) u pritvoru je jer je Renatu H. (30) u Vukovarskoj ulici prošlog petka pucao u noge. Pablovi poznanici tvrde da se samo brani. Odmah se odvezao do policije i predao

VIDEO

Bilo ih je pet u Seatu bosanskohercegovačkih registracija. Pablo H. (32) vozio je oca u bolnicu na dijalizu. Straga su još bili Pablova supruga, brat i bratova supruga, ispričao nam je Pablov poznanik.

Bilo je to u petak oko 20.30. Na Heinzelovoj ulici slučajno su sreli Renata H. (30) i Denisa H. (24) u Audiju mađarskih registracija.

- Oni su od ranije u sukobu s Pablom oko navodnog dugovanja za neki BMW X5 - nastavlja naš sugovornik.

Uhitili muškarca: Ranjenog je odvezao u bolnicu pa pobjegao
Uhitili muškarca: Ranjenog je odvezao u bolnicu pa pobjegao

Pratili su ih dovikujući im nešto iz Audija, a zatim su im na Vukovarskoj kraj Mercatora vozilom prepriječili put. Jedan od njih je izašao iz Audija i počeo nešto vikati. Pablo je prvo zastao, a zatim dodao gas i počeo bježati. U bijegu je navodno prošao kroz dva crvena svjetla na semaforima, sve dok nije stigao do križanja Ulice grada Vukovara i Držićeve avenije, gdje, zbog drugih automobila, više nije imao kamo.

- U tom Audiju su bili Denis i Renato. Pucali su na Seat i umalo pogodili žene koje su bile na stražnjem sjedalu - govori naš sugovornik. Na Vukovarskoj su prišli Seatu i nekoliko puta kroz otvoreni prozor udarili Pabla u glavu.

Bandić na mjestu pucnjave: 'Nemojmo stigmatizirati Rome'
Bandić na mjestu pucnjave: 'Nemojmo stigmatizirati Rome'

On je posegnuo za pištoljem i ispalio najmanje dva hica u pod. Prvi ih je promašio, a drugi je Renata H. (30) pogodio u lijevu natkoljenicu. Pablo je odmah nastavio voziti prema policijskoj postaji kako bi se predao, dok su Renato i Denis odjurili prema Klinici za traumatologiju.

I dok se Denis H. (24) u ponedjeljak predao policiji, koja utvrđuje njegovu ulogu u događajima, Pablo je završio u istražnom zatvoru kako ne bi pokušao utjecati na svjedoke ili ponoviti kazneno djelo.

Dok jedni smatraju da je sve riješeno i nema govora o nikakvom dugu, drugi od njega ne odustaju. Tako je nekoliko dana prije pucnjave Pablo prijavio da mu prijete. Prijavu je dobio Tonino H. (26), kojeg je sudac istrage poslao na mjesec dana iza rešetaka kako ne bi utjecao na svjedoke ili ponovio djelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca