News

Komentari 91

Vučemilović naprasno napustila sastanak DP-a: 'Protiv mene su pokrenuli disciplinski postupak'

Vučemilović naprasno napustila sastanak DP-a: 'Protiv mene su pokrenuli disciplinski postupak'

Vesna Vučemilović, saborska zastupnica i sestra osnivača stranke Miroslava Škore, u internim je grupama, ali i javno u zadnje vrijeme često raspravljala s drugim članovima stranke

Nakon naprasnog odlaska Miroslava Škore s čelne pozicije Domovinskog pokreta, danas se u podne sastalo Predsjedništvo stranke.

Ni pola sata od početka, iz stranačkih prostorija izašla je Škorina sestra, saborska zastupnica Vesna Vučemilović koja se često u internim grupama, ali i javno, raspravljala s ostatkom članova. Otišla je bez riječi.

Smireno, ali vrlo ozbiljnog izraza lica prošla je kraj novinara. Nije htjela dati ikakvu izjavu.

'Protiv mene je pokrenut disciplinski postupak' 

Vučemilović se nakon naprasnog odlaska sa sastanka oglasila na svom Facebook profilu: 

- Danas mi je na sjednici Predsjedništva DP-a oduzeta riječ i protiv mene je pokrenut disciplinski postupak. Problem je što kolovođe ove sramote očito ne razumiju da me ni na taj način neće ušutkati!

Mutni likovi koji pokušavaju preoteti stranku Miroslavu Škori zamjeraju mi, navodno, to što nastupam u medijima, a onda me ušutkavaju na sjednici Predsjedništva, koja se nikad ne bi ni održala da ja nisam ustrajala.

Sankcije, ušutkavanje i zastrašivanje, anonimno blaćenje po medijima, mijenjanje brava na vratima stranačkih prostorija... Recite vi meni, ponašaju li se tako dobronamjerni ljudi koji rade na dobrobit naroda, države i stranke? - napisala je. 

Uskoro više...