Obavijesti

News

Komentari 23

Vuković vikao na Danijela Srba u Osijeku: "Vi ste manipulator"

Vuković vikao na Danijela Srba u Osijeku: "Vi ste manipulator"
1

Srb je cijelu stranku podredio sebi, za neke mutne poslove u Vodovodu od dva milijuna kuna, a uskoro će se razotkriti i priča o primanju mita, rekao je Vuković

VIDEO

Dok se Danijel Srb spremao govoriti o najavljenoj temi na konferenciji za medije u četvrtak, a to je protekla sjednica osječkog Gradskog vijeća, u stanku je upao Josip Vuković, predsjednik osječkog HSP-a Ante Paradžik i optužio Srba da je prodao stranku HDSSB-u za svoje interese. Vuković je, naime, bio izazvan činjenicom da su i on i Srb novinarima najavili presicu u isto vrijeme. 

Srb je cijelu stranku podredio sebi, za neke mutne poslove u Vodovodu

- Srb je cijelu stranku podredio sebi, za neke mutne poslove u Vodovodu od dva milijuna kuna, a uskoro će se razotkriti i priča o primanju mita prije par godina u jednom lokalu u Donjem gradu. Srb, vi ste lažov i manipulator - rekao je Vuković, dodajući kako je na ulazu u stranku trebala biti njegova presica o stvarima za koje ga Srb tereti da je odnio iz stranke. 

Naime, nakon što je Srb izbacio Antu Đapića iz stranke, njegovi ljudi su iz prostorija stranke odnijeli računala, dio arhive, govornicu, sliku Ante Starčevića i žig. Srb ih je za to javno prozvao pa su oni htjeli sve to danas vratiti stranci. 

- Htjeli smo vam vratiti stvari, danima smo vas zvali, ali se niste htjeli javiti. Ja sam branitelj, otac petoro djece, a vi ste Srb kukavica, takvi ste bili u ratu, takvi ste i sad. Ja sam još uvijek legalno predsjednik podružnice i imam pravo biti na ovoj presici, nećete me izbaciti - vikao je Vuković nakon što ga je Srb nekoliko puta upozorio da napusti stranku. 

Što vi ovdje izvodite? Što vi glumite? Želite izazvati nered! 

- Što vi ovdje izvodite? Što vi glumite? Želite izazvati nered! Dajte mi popis stvari da pogledam autentičnost. Zašto ih niste do sada već vratili, imali ste prilike. Donesite ih sada ako ste to uopće namjeravali. Vi, gospodine Vukoviću, imate problema. Želite izazivati cirkuse i skandale. Vi ste iz stranke izbačeni još 1997.godine - podviknuo je sad već iznervirani Srb. Vuković se i dalje nije dao otjerati. 

- Ne znam, to vi govorite. Šta je bilo otkad sam predsjednik podružnice, unazad osam mjeseci? Šta je s tim? Zajedno ste sa mnom održavali presice tu, kao predsjednikom podružnice  i obilazili smo terene. Opet lažete! Ja sam svakome rekao sve u bebu, a vi ste manipulator. Na vijeću ste pokazali svoje pravo lice. Niste glasali kao ostala oporba jer se produžena ruka HDSSB-a i to svi u gradu znaju - vikao je i dalje Vuković. 

Opet lažete! Ja sam svakome rekao sve u bebu, a vi ste manipulator

- Ako bilo tko dokaže bilo kakvu moju vezu s HDSSB-om i tvrtkama kojima oni upravljaju ja ću 1. svibnja zauvijek napustiti politiku. Isto očekujem od onih koji me prozivaju. Pozivam i novinare, koji to insinuiraju, neka prihvate ovaj dvoboj istine i, ako to ne dokažu, neka i oni 1. svibnja napuste politiku - zaključio je Srb i otišao iz stranke neobavljena posla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...