Obavijesti

News

Komentari 22

'Za demografsku obnovu sam napravio više nego ministri'

'Za demografsku obnovu sam napravio više nego ministri'
1

LOKALNI IZBORI 2017. Nedjeljko Babić, napoznatiji bračni posrednik, je kao član HSU-a nositelj liste za Općinu Runovići i kandidat za županijsku skupštinu koalicije Glas Dalmacije

VIDEO

Nedjeljko Babić Gangster, najpoznatiji bračni posrednik na ovim prostorima, koji je veliku popularnost stekao dokumentarnim filmom 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića, ulazi u političku arenu na lokalnim izborima, javlja Dalmatinski portal. 

Gangster je kao član HSU-a nositelj liste za Općinu Runovići i kandidat za županijsku skupštinu koalicije Glas Dalmacije, koju još čine: HSLS, Hrvatski laburisti i Stranka rada.

Tijekom više od 30 godina rada posredovao je sklapanju 385 brakova, a u vrijeme pada Vlade poručio je da je spreman posredovati između HDZ-a i Mosta ako ga pozovu. Sada kaže da čisto sumnja da bi 'treći brak' između te dvije stranke bio moguć.

- Taj brak je puka, ali u politici je sve moguće. Oni su se malo jače posvađali, zadavali su jedni drugima niske udarce. Kao kad se rastanu muž i žena i onda postanu neprijatelji. Iako, ima i onih koji surađuju. Rastave se, ali budu i dalje dobri radi djece i svega. Da ja neku ženu tri puta vraćam, da se mirim s njom, ne znam, ja se prvi ne bih s njom pomirio treći put! Drugi put, ajde još nekako. Mislio sam da će onda promislit glavom, da se ne rastaju. Prije bi nekako sastavili Vladu SDP i HDZ, iako i oni laju jedni na druge - kaže Gangster za Dalmatinski portal.

- Ja sam demografsku obnovu shvatio ozbiljno! Čak su me neki predlagali i za ministra useljeništva i demografske obnove. Ne moram biti ministar, ali bih htio raditi u tom ministarstvu i pomoći svojim iskustvom. Hrvatska nam je sva crna, više nas umre, nego ih se rodi. Moja stranka ističe da ni jedan ministar nije napravio za demografsku obnovu Hrvatske toliko koliko sam napravio ja. Pa, normalno da nije! - ističe Gangster.

Od izbora očekuje da uđu u Županijsku skupštinu kako bi se mogli čuti problemi umirovljenika, a ima i savjet za predsjednika svoje stranke Silvana Hrelju.

- Ante Jukić je kvalitetan čovjek, ali nije prošao u Splitsko-dalmatinskoj županiji jer smo mi Dalmatinci takvi - crnom vragu dat glas, ali ne svome! Ja bih bio najsretniji kada bi se Hrelja priklonio Plenkoviću. On je glavni, a glavnog treba slušat. Ne možeš ti sa mnom jest i pit i protiv mene bit! Mostovci mudruju, pametuju, mladi su, neiskusni. Izmišljaju toplu vodu. Pa, jesi li ti u koaliciji s tim i tim, pa onda budite složni, a ne jedan o klin, a drugi o ploču. Ja nisam protiv nikoga, ali da im ja mogu dati savjet ja bi im rekao: 'Ajde moji mostovci, ne možete vi sad krivu Drinu ispravit!' Mogu se neke stvari ispravit, ali teško je ispravit sve što se događalo od kada je stvorena hrvatska država. Bolje nekada i biti složan nego uvik kontra ići. Svi ljudi u njima vide neku grešku i ne znam tko će s njima koalirati - kaže Gangster te objašnjava zbog čega bi se umirovljenici trebali prikloniti Plenkoviću: 

- Mi moramo biti uz onoga tko je na vlasti, jer ako smo u oporbi možemo samo lajat, a ništa ne možemo ostvariti. Mi smo stariji ljudi, ne možemo mi čekati četiri godine na izbore, nas dosta umre. Kad bi mene moj predsjednik pita, ja bi mu reka: Gospodine, mi moramo biti uz vlast, koja je da je, inače ako smo u oporbi nikakva prava ne možemo ostvarit - kaže Nedjeljko Babić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21