News

Komentari 110

Za seks u moru platili 1400 kn: 'Ma nikad bolje utrošen novac!'

Za seks u moru platili 1400 kn: 'Ma nikad bolje utrošen novac!'

Mladić i djevojka iz Švicarske u dobi od 20 godina dobili su 'obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira'. Platili su po 700 kuna kazne

Dramatično je izgledala intervencija splitske policije, s upaljenim rotirkama i munjevitim 'uletom' na Kašjune... Ispostavilo se kasnije, nije bilo u tijeku uhićenje nikakvog kriminalca međunarodnog formata ili pronalazak bombe, već najobičniji - seks.

Dobro, ne baš najobičniji jer se odvijao na javnoj površini, dapače u plitkom moru gradske plaže na popularnim Kašjunima. Pa su građani, jer je u četvrtak iza 19 sati još uvijek bilo dosta obitelji s djecom, pozvali 'plavce' da uvedu reda.

I doista jesu, stigli su brzo i lako locirali dvoje državljana Švicarske. Mladić i djevojka u dobi od 20 godina dobili su 'obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', potvrdili su nam iz splitske policije. 

Napaljeni Švicarci platili su po 700 kuna kazne na samoj plaži, a mladić je nakon brojanja kuna dobacio nešto u stilu 'nikad bolje potrošen novac'.