Obavijesti

News

Komentari 446

Za Zokija će glasati žene, ali zvijezde 'vole' i Karamarka

Za Zokija će glasati žene, ali zvijezde 'vole' i Karamarka
3

Planeti su trenutačno naklonjeni aktualnom premijeru, no noć izbora može biti prevrtljiva. Karamarko je slab komunikator, a Milanoviću nedostaje topline

VIDEO

Zoran Milanović je rođen u znaku Škorpiona, s Mjesecom u Biku i Ascendentom u Vagi. Sunce i Mjesec u fiksnim znakovima pokazuju stabilnu i pouzdanu osobu jake energije, volje, ličnosti i strasti.

Sunce u prvoj kući daje osobine vođe i jak ego, a s Venerom u konjukciji šarm i privlačnost. Jupiter u desetoj kući jamči visok položaj u karijeri. Mjesec je stabilan, topao i uzvišen u sjedištu u Biku, a u njegovu horoskopu vlada partnerskim odnosima i javnošću. Naglašen znak Djevice u horoskopu također je važan jer se Hrvatska tradicionalno veže uz taj znak, a ima ga istaknutog većina naših političara.

Novac mu dolazi preko pravnih i intelektualnih poslova te hobija i djece.

Mandat mu je započeo sa Saturnom na Ascendentu te ga je taj sudbinski planet uveo u fazu zrelosti, discipline i iskušenja. Preuzima odgovornost za zemlju osiromašenu u svakom pogledu u vrijeme velike svjetske krize. Oporba se ne miri s porazom, stalno mu puše za vratom i napada svaki potez. Reforme su nužne, ali nitko ih ne želi prihvatiti. I za kraj mandata - izbjeglička kriza! Ali Škorpionova snaga dolazi do izražaja u opasnim te kriznim situacijama i vremenima. Nitko kao taj znak ne shvaća zakulisne igre svjetskih moćnika i europskih birokrata.     

Nemilosrdni Saturn u rujnu je prešao u znak Strijelca i sad procjenjuje je li Škorpion ispunio svoju zadaću. Što je zaslužio, nagradu ili pad. Pretendent na drugi mandat imat će na dan izbora, koji će se održati tijekom vladavine Škorpiona, veliku potporu planeta, od kojih su najvažniji generacijski Pluton (moć) i Neptun (ideali o zajedništvu, iluzije). Za funkcioniranje sustava najvažniji je aspekt Saturna i Jupitera, a oni su mu u najljepšem mogućem aspektu. Drugi izuzetno važan aspekt je trigon Jupitera (sreća, novac) i moćnog Plutona s natalnim Mjesecom (narod). Treći trigon tvori Neptun prema Suncu i Veneri, a on mu nosi mnogo glasova žena. U njegovu horoskopu trenutačno nema lošeg aspekta.

24sata

Najveći premijerov konkurent Tomislav Karamarko rođen je u znaku Blizanaca, s Asc u istom znaku i Mjesecom u Jarcu. On nije tipičan predstavnik površnih i svestranih Blizanaca jer mu se u tom znaku nalazi samo Sunce. Vladar znaka Merkur smjestio se u tvrdom i stabilnom Biku, u dvanaestoj kući tajni i ograničenja. Misaon je i okrenut materijalnim vrijednostima, ali slab je komunikator. Merkur u opoziciji s Jupiterom te Sunce u kvadratu s Plutonom stalni su izvor konflikata, a te je aspekte teško kontrolirati. Trigon Saturna, planeta politike, i Plutona, planeta moći, govore da je riječ o dobrom i stabilnom političaru, ali prva je kuća prazna, nema osobine vođe i mnogo bolje djeluje iz sjene. Mjesec u ambicioznom i racionalnom Jarcu u konjukciji sa Saturnom upućuje na dobar položaj i rukovodilačke sposobnosti. Saturn je u Jarcu u sjedištu u sedmoj kući i traži afirmaciju u javnosti. Konjukcija tranzitnog Plutona preko Saturna dovodi ga na čelo stranke. Mjesec u Jarcu je hladan i ne pada na sentimente, ali Mars i Venera su u emotivnom Raku, znaku vezanom uz dom, obitelj, domovinu i tradiciju. Kuća karijere (10.) je prazna, ali kuća posla i službe (6.) je naglašena. U njoj se nalaze Jupiter i Neptun: prvi je planet sreće i blagostanja, a drugi vlada umjetnošću i medicinom, ali i tajnim službama. Vladar njegove šeste kuće je Pluton, planet moći, policije, vojske i tajnih službi.

Njegov će horoskop u vrijeme izbora biti izložen različitim aspektima. Upitno je može li se pod tim aspektom osvojiti vlast, no sigurno je da se on neće predati do posljednjeg trenutka. Godina 2017. mu je mnogo značajnija za karijeru, ali Pluton u Jarcu na vlast dovodi generaciju rođenu u šezdesetim godinama.

24sata

No osim što Milanoviću i Karamarku gotovo jednako odgovara dan izbora 8. studeni, gledajući kroz natalne karte odgovara i Josipoviću, ali i Viliboru Sinčiću. Obojica su rođeni na isti dan i, iako tako ne izgleda na prvu, prošli su sličnu priču. Od političkih anonimaca pa do zvijezda svojeg trenutka. Natalna karta Mirele Holy trenutačno nije idealna, no zvijezde zasad predviđaju da će njezina politička karijera polako, ali uspješno ići prema gore, a smiješi joj se i uspješna karijera u inozemstvu.

Samozatajni blizanac

Tomislav Karamarko je rođen 25. svibnja 1959., no nema puno osobina Blizanca. Naglašen mu je Pluton, koji ga veže uz tajne službe.

Rođen 30. listopada 1966.

Horoskop aktualnog premijera pokazuje kako je on trenutačno u naponu snage, no to nije garancija pobjede.

Uspješno pliva kroz sve

10. 5. 1958. Ova konzervativna političarka rođena je u vrijeme vladavine stabilnog Bika, ali nije tipična predstavnica znaka. Dobro položen Jupiter znači da će svaka njezina akcija završiti uspjehom.

Josipović će ostati u politici

22. 11. 1955. Energični je Škorpion, s Ascendentom u istom znaku te Mjesecom u Ribama. Vladar znaka Pluton u konjukciji je s Jupiterom u Lavu, a to mu je podarilo visok položaj.

Lav ga čini željnim pažnje

15. 12. 1971. Mars u Ribama i Neptun u Strijelcu potaknuli su je da zatraži legalizaciju indijske konoplje u medicinske svrhe. Ambiciozna je, uporna i prodorna. Mjesec u Škorpionu daje joj odličnu intuiciju.

Sinčić voli pravdu

28. 8. 1957. Na političkoj sceni zabljesnuo je prije pet godina. Na izbore izlazi pod aspektima sličnima onima na dan predsjedničkih izbora. Josipović ima dobar horoskop i ostat će u politici.

Liberalna i vrijedna Mirela Holy

28. 8. 1990. Merkur u Djevici pokazatelj je izuzetnog intelekta, ali on je u ovom horoskopu retrogradan i za sve će se morati dvostruko potruditi. Naglašen mu je talent za pravo i pravdu te upornost.

Petrov će koalirati

16. 10. 1979. U političke ga je vode odveo naglašeni Škorpion. Iako je protivnik koalicije s vodećim strankama, njegov Jupiter, Mjesec i karmički čvor u Djevici pokazuju da bi zemlja s njim mogla profitirati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 446
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa