Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zabila se u ogradu, smijala pa pobjegla autom preko tračnica'

Dok je bježala tračnicama u tom trenutku je naišla policija te ju presrela na križanju Držićeve i Vukovarske. Srećom nitko nije ozljeđen, rekao nam je čitatelj koji se zatekao na mjestu događaja...

Foto: snimio čitatelj 24sata
170 komentara

U petak oko 23 sata kraj Autobusnog kolodvora u Zagrebu vozačica se s 1,94 promila u krvi zabila automobilom u ogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vozačica se vozila Avenijom Marina Držića 4 prema Vukovarskoj ulici, a potom je neoprezno skrenula lijevo, preko rubnog kamena i istočne strane rubnog kolnika (zaletila se u ogradu). Nakon toga vozila je po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom. Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta, uhvatila ju je policija i odvela u stanicu. Izmjereno joj je 1,94 promila u krvi - potvrdili su nam iz zagrebačke policije.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- Na Autobusnom kolodvoru se automobil zabio te prešao preko tračnica. Vozačica je navodno razgovarala na mobitel. Bio je kratki zastoj tramvaja sve dok nije pobjegla s mjesta nesreće, ne cestom, već tračnicama. Ljudi koji su bili u blizini su odmah uskočili u pomoć te je vozačica zamolila jednog od prolaznika da umjesto nje odveze auto sa tračnica, na što je prolaznik odgovorio da ne želi imati nikakvu odgovornost. Dok je bježala tračnicama u trom trenutku je naišla policija te ju presrela na križanju Držićeve i Vukovarske. Srećom nitko nije ozljeđen - rekao nam je čitatelj.

Foto: snimio čitatelj 24sata

-  Vozačica se naglo zaletjela na tramvajsku stanicu. Izašla je iz automobila i teturala te se počela smijat. Potom se vratila u auto i zamolila nekog da joj pogura auto. Tada je s probušenom gumom lupila po gasu i pobjegla po tramvajskim tračnicama. Tu su odmah bila dva policijska vozila koja su je počela hvatati u smjeru Držićeve - priča nam drugi svjedok događaja.

Možda vas zanima i ovo:
Message