News

Komentari 12

Zabili se autom u ogradu: Mladi zaštitari poginuli su na mjestu

Zabili se autom u ogradu: Mladi zaštitari poginuli su na mjestu

Hitna poginule mladiće nije mogla reanimirati. Liječnica kaže da su imali stravične ozljede. Obojica su bili zaštitari i imali su 31 godinu

U stravičnoj prometnoj nesreći u utorak oko 1 sat ujutro na Istarskom ipsilonu poginula su dva muškarca s riječkog područja. Neslužbeno doznajemo da je riječ o vozaču G. M. (31) i suvozaču P. L. (31), koji su izgubili živote na dionici Ivoli - Rogovići, i to kad su u jednom trenutku izletjeli s ceste i zabili se u zaštitnu ogradu. Na mjesto nesreće izašli su, osim djelatnika istarske policije, vatrogasci i Hitna pomoć.

- Prometna nesreća dogodila se kad je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo daruvarske registracije iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo desno izvan kolnika, gdje je udario u smjerokazni stupić i u zaštitnu ogradu, nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od buke. Tijela preminulih prevezena su na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije - rekli su iz PU istarske.

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije dr. Gordana Antić rekla je da je Hitna pomoć primila poziv u 00:36 sati i da jer tim Hitne na mjesto događaja stigao već u 00:43 sata.

- Nažalost, u toj teškoj prometnoj nesreći kod oba mladića su nastale stravične ozljede te se stoga nije ni pristupilo pokušaju reanimacije - kratko je rekla dr. Antić. Obojica poginulih bili su djelatnici zaštitarske kuće Securitas.

- Noćas smo primili vijest koja je sve nas u Securitasu duboko potresla. Za nas kao kompaniju ovo je iznimno težak i osjetljiv trenutak. Kolege koji su nažalost izgubili svoje živote bili su neizostavni dio našeg tima. Misli svih zaposlenika Securitasa Hrvatska sad su uz obitelj poginulih. Želimo izraziti najiskreniju sućut i bezrezervnu podršku njihovim najmilijima - poručila je Iva Funčić Lučić, direktorica marketinga tvrtke u kojoj su mladići radili.

Najčitaniji članci