Obavijesti

News

Komentari 92

Zaboravite na nedjeljnu kavu, centar Zagreba bit će blokiran!

Zaboravite na nedjeljnu kavu, centar Zagreba bit će blokiran!
1

Bandić je donio naredbu prema kojoj u nedjelju od 12 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, na Trgu sv. Marka te u Radićevoj ulici neće smjeti raditi apsolutno ništa

VIDEO

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić donio je naredbu o zabrani rada 29. i 30. lipnja 2013. povodom središnje proslave pristupanja Hrvatske u EU.

Tako u subotu, 29. lipnja, od 14 sati te cijelu nedjelju, 30. lipnja, neće moći raditi cvjećari u prolazu ulice Splavnica koja s Jelačićeva trga vodi na tržnicu Dolac. Također, u subotu do 22 sata moraju se izmijestiti štandovi i druge pokretne stvari u Gajevoj ulici, nasuprot ulaza u Marićev prolaz te nasuprot glavnog ulaza u hotel "Dubrovnik". 

U nedjelju nema ni Dolca 

U nedjelju neće raditi tržnica Dolac te caffe bar "Armani" na Strossmayerovom šetalištu koji mora ukloniti i terasu do 8 sati u nedjelju. 

Od 12 sati u nedjelju zabrana rada vrijedi za pekarnice, kafiće, tvrtke, suvenirnice te druge prodavaonice i objekte na Trgu bana Josipa Jelačića, na Trgu sv. Marka te u Radićevoj ulici. 

Oni bez zabrane moraju ukloniti terase

Kafići i restorani u Gajevoj i Petrinjskoj ulici koji nemaju zabranu rada moraju do 6 sati u nedjelju ukloniti terase. 

Uz to, naređuje se i uklanjanje svih štandova i drugih pokretnih naprava na svim prilaznim pravcima Jelačićevu trgu. 

Također, čak  ni turistički vodiči u nedjelju od 12 sati ne mogu za turistički obilazak koristiti središnji zagrebački trg te Radićevu ulicu i Gornji grad. 

Ipak, kafići otvaraju vrata u ponoć

Ipak nije sve tako 'crno'. Naime, gradonačelnik Bandić je prihvatio prijedlog Ureda premijera Zorana Milanovića i donio zaključak da se ugostiteljskim objektima u središtu Zagreba u ponedjeljak, 1. srpnja omogući 24-satno radno vrijeme, u povodu proslave pristupanja Hrvatske u EU. Tako da će kafići već u ponoć moći otvoriti svoja vrata. No, pitanje je tko će im doći. Jer 1. srpnja je ipak radni dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa