Obavijesti

News

Komentari 18

Zaboravljivi Cameron: Otišao kući, a kćer (8) ostavio u pubu

Zaboravljivi Cameron: Otišao kući, a kćer (8) ostavio u pubu
1

Djevojčica je u jednom pubu bila sama 15-ak minuta. Prije odlaska kući otišla je u wc, a premijer je s ostatkom obitelji otišao. Tek je doma shvatio da nisu svi na broju

VIDEO

Britanski premijer David Cameron slučajno je ostavio svoju kćer (8) u pubu kada se odvezao kući bez nje. Premijer je uživao u nedjeljnom druženju s obitelji blizu Chequersa, a shvatio je da je njegova najstarija kćer nestala kada je stigao do prebivališta, javlja Daily Mail.

Naime, Cameron se družio sa svoje tri kćeri i još dvije obitelji. Kada su se spremali za polazak njegova kćer otišla je na wc. On je kući krenuo u jednom autu uz zaštitu službenika, a njegova supruga djecu je vozila u drugom. Pretpostavio je da je kćer Nancy u automobilu sa suprugom, a njegova supruga mislila je da je djevojčica s njim. 

Glasnogovornik vlade rekao je da je premijer bio zbunjen kada je shvatio što se dogodilo. Nazvao je pub i djevojčica je srećom bila na sigurnom pa se premijer odmah vratio po nju. Sama je bila 15-ak minuta.  

Jedan od svjedoka događaja rekao je da je zastrašujuća činjenica da premijer Velike Britanije može zaboraviti nešto tako važno kao što je kćer. 

Još prošli mjesec premijerovi poznanici rekli su da on tijekom vikenda iza ručka voli popiti tri, četiri čaše vina, a u njegovoj biografiji kritiziraju ga zbog količine vremena koje voli trošiti na opuštanje. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca