News

Komentari 34

Zadravec: 'Do kraja dana riješit ću problem manjka radiologa'

Zadravec: 'Do kraja dana riješit ću problem manjka radiologa'

Prod. dr. Dijana Zadravec obećala je bolničkoj upravi da će riješiti problem manjka radiologa i da niti jednom pacijentu neće biti otkazana pretraga

Predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice, prof.dr. Dijana Zadravec, obećala je bolničkoj upravi, doznajemo, da će danas do kraja dana riješiti problem s manjkom radiologa i njihovim otkazima. Također je zajamčila da niti jednom pacijentu neće biti otkazana pretraga.

Hoće li ispoštovati obećanje i riješiti problem tek treba vidjeti, s obzirom da su u posljednjih nekoliko tjedana čak tri radiologa s Klinike za tumore (koja spada pod KBC Sestre milosrdnice) dala otkaz, a informacije kažu da je razlog upravo predstojnica Zadravec.

To je za medije potvrdio i predstojnik Klinike za tumore, prof.dr. Ivan Milas. Radiolozi su, naime, počeli odlaziti zbog radnih uvjeta, ali najviše zbog lošeg odnosa prof.dr. Zadravec prema njima. Naravno, manjak radiologa odrazio se na dnevnu operativu bolnice, čime su direktno bili ugroženi onkološki pacijenti.

Najčitaniji članci