News

Komentari 46

Zadravec traži izuzeće Milasa i Vagića: 'Nisu objektivni i imaju predrasude prema meni'

Zadravec traži izuzeće Milasa i Vagića: 'Nisu objektivni i imaju predrasude prema meni'

Percepcija javnosti pokazuje da su navedeni kolege instrumentalizirani u mojoj borbi za "čisto" i učinkovito zdravstvo koje će biti u funkciji interesa pacijenata, napisala je u zahtjevu

Za izjavu o imenovanju prof. dr. Zorana Vatavuka na čelo bolnice u Vinogradskoj zamolili smo i prof.dr. Dijanu Zadravec, koja je rekla da čestita Vatavuku te da mu daje punu podršku i očekuje dobru suradnju. 

Istodobno je otkrila zašto traži da se iz Povjerenstva za unutarnji nadzor izuzmu prof.dr. Ivan Milas i prof.dr. Vagić. 

U dokumentu koji nam je dala na raspolaganje, i koji je slala donedavnom ravnatelju Mariju Zovaku, piše kako prof.dr. Milas i prof.dr. Vagić ne uživaju njezino povjerenje nepristranih ocjenjivača pritužbi i njezinih očitovanja. Smatra da su opterećeni predrasudama prema njoj te da imaju unaprijed stvorena negativna uvjerenja da se nju proglasi odgovornom za pritužbe o kojima se trebaju očitovati.

"Njihovo aktivno sudjelovanje u događajima proteklih dva tjedna svakom objektivnom promatraču pokazuje su pristrani i da ove pritužbe ne žele sagledati objektivno. Percepcija javnosti neupitno pokazuje da su navedeni kolege instrumentalizirani u mojoj borbi za "čisto" i učinkovito zdravstvo koje će biti u funkciji interesa pacijenata, a ne u funkciji osobnih interesa pojedinaca", napisala je u svom zahtjevu.

Najčitaniji članci