News

Komentari 13

Zagrebački Holding traži nove direktore za šest podružnica

Zagrebački  Holding traži nove direktore za šest podružnica

Na natječaju se traže novi voditelji podružnica ZGH, među kojima su Arena Zagreb, Autobusni kolodvor, Gradska groblja, Vladimir Nazor, Zagrebački digitalni grad i Zrinjevac

Zagrebački holding raspisao je javni natječaj za voditelje svojih šest podružnica. Natječaj je otvoren do 24. studenoga 2021.

Na natječaju se traže novi voditelji podružnica ZGH, među kojima su Arena Zagreb, Autobusni kolodvor, Gradska groblja, Vladimir Nazor, Zagrebački digitalni grad i Zrinjevac.

Iz ZGH napominju kako su posrijedi radna mjesta s posebnim ovlastima i odgovornostima. Prijavljeni kandidati moraju zadovoljavati sljedeće uvjete:

– diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke (VII. stupanj stručnog obrazovanja; najmanje 300 ECTS bodova)

– najmanje deset godina radnog iskustva

– najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama

– nekažnjavanost, odnosno uvjet da državno odvjetništvo ne vodi kazneni postupak za kaznena djela za koja se goni po službenoj dužnosti.

Izabrani kandidati obavljat će funkciju voditelja podružnica u mandatnom razdoblju u trajanju od četiri godine. Mjesto rada je u Zagrebu.

Detalje možete pročitati OVDJE.

Najčitaniji članci