Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
5 komentara

Zagrebparking će premještati vozila oštećena u potresu

Vozila se na zahtjev vlasnika mogu premjesti na neku od lokacija na području grada Zagreba po njihovu odabiru ili na istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
5 komentara

Podružnica Zagrebačkog holdinga - Zagrebparking pozvala je u četvrtak vlasnike vozila oštećenih u potresu koja nisu u voznom stanju a bila su parkirana na označenim javnim parkiralištima da im se jave na telefon ili elektroničkom poštom ako žele da im se ona premjeste.

Kontakt brojevi: 01 6421888, mob. :091 4816 043, e-mail zg.pauk@zgh.hr

'BILO JE SABLAZNO' Ispovijest vatrogasca: Prvi su krenuli u pomoć nakon potresa

Vozila se na zahtjev vlasnika mogu premjesti na neku od lokacija na području grada Zagreba po njihovu odabiru ili na istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma.

Vozila će se premjestiti bez ikakvog troška za njihove vlasnike, izvijestio je Zagrebparking. 

Ured gradonačelnika: Nema uskrsnog ukrašavanja Zagreba

Ured gradonačelnika u četvrtak je izvijestio da neće biti uskrsnog ukrašavanja Zagreba, nakon što su mediji objavili da je gradonačelnik putem tzv. jednostavne nabave dao gotovo 170.000 kuna za ukrašavanje grada tvrtki u vlasništvu brata predsjednika Gradske skupštine.

"Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je prije dva dana, 24. 3. 2020. donio Odluku da nema ukrašavanja Grada Zagreba za uskrsne blagdane. Poništio je predmetnu narudžbenicu kao i sve druge postupke vezane uz ukrašavanje grada", navode u priopćenju.

Portal Telegram ranije je objavio da je gradska uprava na dan kad je Nacionalni stožer najavio uvođenje 30-dnevnog zatvaranja svih uslužnih objekata, 17. ožujka, odlučila potpisati ugovor za uskrsno ukrašavanje grada.

"Pritom, taj posao vrijedan 169.250 kuna jednostavnom nabavom dodijeljen je zagrebačkoj tvrtki Armus, koja je u vlasništvu Mije Prgometa", navodi portal, ističući da je riječ o bratu predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Drage Prgometa.

 

Tema: Potres u Zagrebu

Možda vas zanima i ovo:
Message