Obavijesti

News

Komentari 833

Zagrepčanka otkrila: Ozdravila sam jer sam se molila Gospi

Zagrepčanka otkrila: Ozdravila sam jer sam se molila Gospi
5

Nakon što je oboljela, posvetila se religiji. Odlazila je u Zajednicu, molila se Gospi, hodočastila u Međugorje i ozdravila. Bolest je nestala kao rukom odnesena...

VIDEO

Zagrepčanki Branki Kotarski Bingula (56) dijagnosticirali su 2005. godine maligni tumor dojke. Operirali su je, a potom su joj odstranili maternicu. Samo dvije godine poslije pronašli su joj metastaze na plućima. Kaže da se zavjetovala Gospi i njezinim zagovorom Bog ju je posve izliječio.

- Sjedila sam za stolom i iznenada me zapeklo u lijevoj dojci. Rukom sam napipala kvržicu. Pretpostavljala sam o čemu je riječ. Mamografija i ultrazvuk su potvrdili moje strahove, riječ je bila o malignom tumoru - priča Branka pokazujući nam opsežnu medicinsku dokumentaciju.

Metastaze se proširile na pluća

Liječnici su je poslali u bolnicu, uslijedila je operacija na kojoj su izvadili tumor, i počeo je mučan i težak oporavak. Nakon kemoterapija imala je problema s maternicom i jajnicima pa su joj ih odstranili. Već sljedeće, 2007., metastaze su se proširile na pluća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cijeli svijet mi se srušio. Činilo mi se kao da sam se svih ovih godina uzalud borila. Čim su tu metastaze, i kraj je blizu - prepričava Branka.

U crkvu je dotad išla iz navike

Iako se rodila u katoličkoj obitelji, u crkvu je dotad išla više iz navike.

- Imala sam godinama Bibliju, a nikad je nisam uzela u ruke i pročitala. Nikad je nisam ni otvorila. A ipak sam se pitala: ‘Bože, zašto baš ja?’ I tada sam počela razmišljati o svojem životu i vjeri - govori Branka.

U bolnici čula priče o Lupoglavu

U bolnici je čula priču žene kojoj su liječnici dali tek nekoliko mjeseci života, a uspjela je pobijediti rak. Odlazila je u Lupoglav u Zajednicu Dobri pastir kod karizmatika, velečasnog Dražena Radigovića. Privučena pričom, i Branka je otišla u Lupoglav.

- Ljudi ondje mole i slave Gospodina, a velečasni polaže ruke na bolesne. Bog kroz njega ozdravlja. Već nakon prvog odlaska znala sam da me Bog neće ostaviti i da ću ozdraviti - objasnila je Branka.

Nakon nekoliko tjedana metastaze su nestale

Često se obraćala i Gospi u tihim, osobnim molitvama. Počela je hodočastiti u Međugorje. Nakon nekoliko tjedana pregled je pokazao da su metastaze nestale.

- Moja bolest je nestala kao da je rukom odnesena, i vjerujem da me je po Gospinu zagovoru ozdravio Bog - zaključuje ona sa širokim osmijehom na licu držeći uredne nalaze u ruci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 833
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.