Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrepčanka želi udomiti Rija - psa ubojicu iz Solina

Stela Gotal zatražila je od veterinarske inspekcije u Splitu da joj dopuste da udomi stafordskog terijera koji je prošle subote smrtno izgrizao Stipu Vučića

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
33 komentara

U veterinarsku inspekciju u Split stiglo je pismo Zagrepčanke Stele Gotal, koja moli veterinare da joj dopuste udomiti stafordskog terijera Rija, koji je prošle subote u Solinu do smrti izgrizao Stipu Vučića (76).
- Mislim da je do napada psa došlo pod nerazjašnjenim okolnostima jer pas nikada ranije nije pokazivao znakove agresije te sam spremna osigurati mu adekvatan smještaj i trening socijalizacije - stoji u pismu. Ona razumije ozbiljnost situacije i spremna je preuzeti odgovornost. Stela je vlasnica stafordskog terijera i američkog buldoga i tvrdi da ima iskustva u ophođenju s opasnim pasminama i moli veterinare da Rija ne eutaniziraju.
- Životinje nisu svjesne svojih djela, ali su često opasno oružje u rukama ljudi koji ne brinu o njima na način koji bi odgovoran vlasnik psa trebao brinuti o svom ljubimcu - objašnjava Stela Gotal.
Veterinarska inspektorica iz Splita Plamenka Levandin Kovač kaže kako odluka o Riu još nije donesena i da ona ne može trenutno odgovoriti na zahtjev Zagrepčanke Stele.

Možda vas zanima i ovo:
Message