News

Komentari 48

Zaletio se u vozača mopeda pa ga pretukao zajedno s ocem

Zaletio se u vozača mopeda pa ga pretukao zajedno s ocem

M.K. (27) zaletio se u utorak poslije 11 sati u jureći moped kojeg je vozio N.M. (22). Njih dvojica međusobno su se potukli, a onda su im se priključili M.K.-ov otac (60) i  27-godišnjakinja

Nakon što su se posvađali, stanovnici Jelse na otoku Hvaru sukob su odlučili riješiti tučnjavom.

M.K. (27) zaletio se u utorak poslije 11 sati u jureći moped kojeg je vozio N.M. (22). Njih dvojica počeli su se međusobno tuči, a onda su im se priključili M.K.-ov otac (60) i  27-godišnjakinja. Policija nam je potvrdila kako su trojica muškaraca u tučnjavi zadobila lakše tjelesne ozlijede i zatražila liječničku pomoć, dok je žena prošla bez ozljeda. U tijeku je krim istraživanje koje želi utvrditi sve okolnosti događaja.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 27-godišnji M.K. se prije koju godinu doselio u Jelsu i od tada terorizira mjesto, a ovo je već treća osoba koju je premlatio. 

- Svi naši policajci prolaze kraj njega ka da ga ne vide. Snimljen je jednom u dućanu kako krade, već je pretukao ljude, ponaša se ka šerif u mistu i sve nas zlostavlja, a policija ne radi ništa. Zatvaraju oči i samo ispijaju kave, bježe od problema jer ne daj Bože da moraju intervenirati, možda bi se morali i potući s njim, a on je dosta jak, nabildan. Ovo je tipična priča o nefunkcioniranju sustava i ne znan što se mora dogoditi da se pokrenu. Neće biti dobro ako Jelšani uzmu pravdu u svoje ruke, a i to bi se moglo dogoditi - govori nam jedan ogorčeni mladi Jelšanin za Slobodnu Dalmaciju.

Najčitaniji članci