Obavijesti

News

Komentari 33

Zaljubili se, dobili dijete i otkrili da su brat i sestra

Zaljubili se, dobili dijete i otkrili da su brat i sestra
1

DNK test pokazao je kako su James i Maura imaju istog oca. Untoč tome ne žele se rastati. Loša vijest nije ih pokolebala, žele imati još djece

VIDEO

Mladi par živio je gotovo idiličnim životom u engelskom Leinsteru. Mladić i djevojka u ranim dvadesetima upoznali su se u disko klubu, zaljubili se, uselili u zajednički dom i dobili dijete. Njihov svijet se srušio čim su saznali da su polubraća. Prošli mjesec to je pokazao i DNK test, a par unatoč tome želi ostati u vezi i imati još djece. Zbog svog sina žele ostati anonimni, a za britanske medije su progovorili o svojoj situaciji kako bi dali potporu parovim koji su se našli u sličnoj situaciji. Imenovali su ih kao James i Maura.
- Ni ja ni supruga ne potječemo iz loših obitelji. Da mi je netko rekao da se nalazi u takvoj situaciji i sam bi vjerojatno pomislio da je bolestan - kaže mladić. Dodaje kako mu je najgori dan u životu bio kada su ga nazvali zbog DNK testa.
- Osjećao sam se kao da su mi javili da mi je netko umro. Bol se iz želuca širila po cijelom tijelu. To je neopisivo. Da nismo imali dijete vjerojatno bi se razišli - priča mladić.
Jamesova majka i Maurin otac upoznali su se kao mladi. Bili su kratko u vezi, a ona je zatrudnjela i rodila Jamesa. U međuvremenu se udala za Jamesovog očuha za kojeg je on cijelo vrijeme mislio da mu je otac. Dok je bio mali sud je odlučio da James ne smije saznati tko mu je pravi otac jer bi to bilo loše za njegovu psihu. U međuvremenu Jamesov otac oženio se Maurinom majkom. James je majku posjetio jednog Božića i spričao joj je za svoju novu djevojku te da čekaju dijete. Majka ga je podrobno ispitala sve o Mauri.
- Čim je čula tko su joj roditelji i odlakle je, majka je problijedila i otrčala u svoju sobu. Ništa mi nije bilo jasno. Rekla mi je da se klonim Maure, a ja sam otišao iz kuće misleći kako joj je samoća udarila u glavu - priča James.
Nakon nekoliko dana šutnje majka je nazvala Jamesa i rekla mu kako je u vezi sa svojom polusestrom. Isprva je mladi par odbio vjerovati u to, no onda su se ipak podvrgli DNK testu koji je pokazao da su u rodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca