Obavijesti

News

Komentari 25

Zaljubio se u sestru muškarca čije su mu srce transplantirali

Zaljubio se u sestru muškarca čije su mu srce transplantirali
1

SAD: Connor je dobio srce Kellena Robertsa nakon što je on umro. Njegovu sestru Erin upoznao je godinu dana nakon transplantacije. Tada je imao 17, a ona 26

VIDEO

Connor Rabinowitz iz Minneapolisa u SAD-u zaljubio se u sestru muškarca čije srce sada kuca u njegovim grudima, piše Daily Mail. 

Connor je dobio srce Kellena Robertsa nakon što je on umro. Njegovu sestru Erin upoznao je godinu dana nakon transplantacije. Iako je on imao samo 17, a ona 26 godina kada su se sreli prvi put 2004. "kemija" među njima nije nestala. Ponovo su se spojili preko Facebooka 2010. godine i tada su postali par. 

- Oboje smo osjećali da nas je Kellen spojio - kaže Connor. 

"Svaki dan sam se nadao da će naći srce za mene"

Connor je bio zdravi tinejdžer, a onda je 2004. obolio. Simptomi su bili slični gripi. Jedno jutro se probudio u hladnom znoju i srce mu je kucalo tako snažno da mu se činilo kao da će iskočiti. Odvezli su ga u bolnicu. Liječnici su mu rekli da će umrijeti ako mu ne transplantiraju srce. 

- Tada je počela grčevita borba za život. Svaki dan sam se nadao da će konačno pronaći srce za mene - kaže Connor. 

Kellen je umro od ozljeda koje je zadobio tijekom pijane  svađe u svojoj kući u Južnoj Dakoti. Srce su transplantirali Connoru. 

Najsretniji i najtužniji dan u životu 

-  To je za mene bio najsretniji i najtužniji dan mojeg života. Netko je morao umrijeti da bi mene spasili. Borio sam se s osjećajem da ja imam nešto sa smrću tog čovjeka - kaže Connor. Dok se oporavljao odlučio je poslati pismo zahvale obitelji donora. 

- Kellenova mama je upoznala moju. Šest mjeseci nakon operacije i ja sam bio dovoljno jak da ih posjetim. To je bio vrlo emotivan susret. Tada sam i prvi puta vidio Erin. Oboje smo osjetili privlačnost, no ona je mislila da sam ja premlad i da je to tinejdžerska ljubav. Izgubili smo kontakt na pet godina. Opet smo se spojili preko Facebooka 2010. godine.

 Kellenovoj obitelji trebalo je vremena da prihvati njihovu vezu. 

- Svi smo se složili oko toga da možda baš Kellen ima neke veze s tim. Znam da nas je on spojio i da nas čuva - zaključuje Connor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...