Obavijesti

News

Komentari 197

Zaljubljeni par zajedno otišao u smrt: Džipom se zabili u bus...

Srbija: Miloš Nikolić (25) i njegova djevojka Nataša Belčević (21) poginuli su u petak navečer u Beogradu nakon što su se zabili brzinom od 170 kilometara na sat direktno u gradski autobus

VIDEO

Tijela mladog zaljubljenog para izvlačili su vatrogasci iz vozila u ranim jutarnjim satima nakon što su smrtno nastradali u stravičnoj automobilskoj nesreći u Beogradu.

Miloš Nikolić (25) iz mjesta Slanci kod Beograda i njegova djevojka Nataša Belčević (21) iz Velikog Sela poginuli su oko 3 sata ujutro nakon što su se sa džipom Cherokeejem zabili u autobus gradskog prijevoza. Na mjestu su ostali mrtvi. U stravičnoj nesreći su ozlijeđeni vozač autobusa i kondukterka, koji su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici pušteni na kućno liječenje, piše Blic.

Očevici su rekli policiji da je autobus iz Višnjičke ulice skretao na Mirijevski bulevar na zeleno svijetlo, kada su iz pravca grada velikom brzinom dojurila dva džipa. Jedan je uspio proći , a drugi, u kojem je bio zaljubljeni par, zakucao se u autobus po sredini, odbacio ga i doslovno se 'omotao' oko stupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Autobus i džip, kojem je brzinometar nakon udarca ostao zaglavljen na brzini od 170 kilometara na sat, odvezeni su na izvanredni tehnički pregled. Tijela mladića i djevojke poslana su na obdukciju, gdje bi trebalo utvrditi je li Miloš vozio pod utjecajem alkohola.

Prijatelj: 'Vidio sam kako mrtvi leže na asfaltu'

- Nataša je bila kći jedinica, roditelji su je dugo čekali, studirala je matematiku. Kad su nam javili da su nastradali  svi otišli do mjesta tragedije. Vidio sam kako leže na asfaltu prekriveni bijelom plahtom - rekao je Natašin prijatelj.

U mjestu Slanci, otkud je Miloš vlada velika tuga. Ispred lokala koji su držali Miloš i njegov brat okupili su se njegovi prijatelji i pokušavali da utješiti brata.

- Milanu je užasno loše otkad je saznao za bratovu smrt. Tko zna kako će tu vijest primiti njegova sestra, koja jeu devetom mjesecu trudnoće. Miloš se inače sa bratom brinuo o roditeljima i nikad se nije libio nikakvog teškog posla kako bi zaradio koji dinar - kazao je Milošev prijatelj te dodao kako Milošev otac ima dijabetes i da je zbog toga ostao bez noge.

-  Majka im radi na pijaci i prodaje zeleniš, koji bere sa ono malo zemlje što imaju. Miloš je znao pomagati i dostavljati robu. Ovo pričam da ljudi shvate tko je bio Miloš i na koji način je došao do automobila. On i njegov brat su uzeli u unajmili lokal nogometnog kluba, malo ga sredili i otvorili nešto kao kafić. Miloš je znao da ide po drva, ribolov na Dunavu, ma sve što treba da bi zaradio i tako je uštedio i kupio sebi džip u kojem je sa Natašom stradao. Njih dvoje su se jako voljeli i ona je više bila kod njega nego kod roditelja. Oni su svuda išli zajedno - rekao je Milošev prijatelj brišući suze.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor