Obavijesti

News

Komentari 282

'Žao mi je poginulog i obitelji, ali ni za Veru više nema života'

'Žao mi je poginulog i obitelji, ali ni za Veru više nema života'
1

'Izašla se razonoditi. U proteklih godinu dana zaredale su joj se nedaće. Prije par mjeseci umro joj je djed za kojeg je bila jako vezana, a život joj se dodatno sunovratio nakon bračnog kraha'

VIDEO

Strašno sam potresena. Užasno mi je teško i ne pronalazim riječi da opišem očaj.  Neopisivo mi je žao poginulog i njegove obitelji, čiji je život bespovratno uništen. Ni za moju Veru nema više života, izjavila je za Jutarnji list majka Vere Begić Belčić, riječke pročelnice za sport i tehničku kulturu koja je u alkoholiziranom stanju skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić.

'Igor mi je mahnuo i rekao da ide sa svojom obitelji na izlet'
'Igor mi je mahnuo i rekao da ide sa svojom obitelji na izlet'

- U sekundi se našla u situaciji koju ta druga obitelj definitivno nije zaslužila, ali nije ni moja kći jer ona, vjerujte mi, ni mrava ne bi zgazila. U proteklih godinu dana, a možda i više, zaredale su joj se nedaće. Prije par mjeseci umro joj je djed za kojeg je bila jako vezana, a život joj se dodatno sunovratio nakon bračnog kraha. Nije tu nedaćama kraj jer joj je i baka, moja majka, na samrti - kazala je. 

Pokretanje videa...

00:55

Ogorčena javnim linčem

Ne zna gdje je Vera bila te večeri kada se dogodila kobna nesreća, no kaže da se 'išla razonoditi na neradni dan'

- Ne branim je, da ne mislite, ali ona sigurno nije priželjkivala to što se dogodilo - rekla je shrvana majka.

Pročelnica se s 1,59 promila Yugom zabila u kameni usjek!
Pročelnica se s 1,59 promila Yugom zabila u kameni usjek!

Na spomen razloga zbog kojeg su je nazvali, žena je briznula u plač. Ogorčena je i javnim linčem koji je usmjeren na cijelu obitelj.

'Na mjesto pročelnice nije došla preko veze'

 - Razapinje ju da je alkoholičarka, a ona to nije. Tijekom proteklih godinu dana zaredali su joj se problemi u životu pa joj je sve očito postalo preteško i izašla je u provod. Vera je oduvijek pomagala ljudima. Cijeli se život bavila sportom. Radila je mukotrpno. Trenirala i paralelno studirala, diplomirala je pravo, a poslijediplomski je stekla iz medicinskog prava. Završila je i novinarski tečaj - nabrojila je u suzama.

- Zadnje muke s kojima se teško nosi na privatnom planu su bili rastava, preseljenje, dijete školarac. No, kakve veze s nesrećom ima to je li članica SDP-a? - rekla je majka nesavjesne vozačice koja je pod utjecajem 1,81 promila alkohola u krvi, vozeći u kontra smjeru po Istarskom ipsilonu skrivila sudar sa smrtnim posljedicama.

Vozila pijana: Pročelnica dobila mjesec dana istražnog zatvora
Vozila pijana: Pročelnica dobila mjesec dana istražnog zatvora

- Uostalom, stranka joj nije pomogla u njezinoj karijeri - tvrdi majka i dodaje da na mjesto pročelnice došla preko veze, nego po zaslugama kao sportašica.

Izjavila je i da nije smogla snage otići do kćeri na policiju.

- Moj sin joj je odnio čistu odjeću jer je bila sva krvava. Vera je svjesna što je napravila i samo šuti. Vjerujte mi, njezin život je stao. Njezinu životu je kraj, a treba misliti na sinčića koji je u ranjivoj dobi. Da je barem mene pregazila jer bol koju nosim zbog činjenice da je jedan dječak ostao bez svoga oca je nemjerljiva. Preminuli vozač nije zaslužio takav kraj - u suzama je zaključila Verina majka za Jutarnji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.