News

Komentari 77

Zapalile se lampice na božićnoj jelki, u požaru izgorjeli otac i dva sina: 'Baš strašna tragedija'

Zapalile se lampice na božićnoj jelki, u požaru izgorjeli otac i dva sina: 'Baš strašna tragedija'

Otac i dva sina iz Pennsylvanije poginuli su u požaru u subotu ujutro, a supruga je uspjela na vrijeme pobjeći. Izgorjeli su i obiteljski psi...

Eric King (41) i njegova dva sina, Liam (11) i Patrick (8) poginuli su na božićno jutro kada je požar nastao i zapalio njihovu kuću u Quakertownu oko 1:20 ujutro, piše NY Post. Supruga je uspjela pobjeći iz kuće na vrijeme sa svojim najstarijim sinom. Navodno su i uginula dva obiteljska psa.

- Dokazi su vrlo jasni, vatra je započela na božićnoj jelki. To je bilo pravo drvo, a ono gori vrlo brzo - rekao je šef policije Quakertowna Scott McElree.

Vatra je uništila dom obitelji King kao i kuću pored, s kojom je bila spojena. Susjedna obitelj je uspjela pobjeći neozlijeđena.

Obitelj King je bila vrlo aktivna u zajednici. Građani su u roku jednog dana donirali 350.000 dolara za obitelj.

- Eric i Kristin su bili srednjoškolska ljubav i najsretniji par. Uvijek su bili nasmijani i pozitivnog duha. Obitelj je bila veliki dio Quakertown 'Youth Baseball Associationa' i provodili su dane i noći na bejzbol terenima - rekla je organizatorica Kristin Randazzo.

- King obitelj je vrsta ljudi koji ovo mjesto čine posebnim za život i pohađanje škole - stoji u Facebook objavi školskog okruga Quakertowna.

- Ovo je pravi užas. Utjecat će na sve nas, na našu zajednicu, obitelji općenito, djecu u školama i svima koji su ih poznavali - rekao je McElree.

Najčitaniji članci