Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U busu sam bila s curicama, odjednom se počeo dimiti...'

Prema prvim informacijama autobus Croatia Busa se zapalio oko 16 sati nedaleko od mjesta Semmering, oko 80 kilometara od Beča. Vozilo se zapalilo u vožnji a gasiti su ga pomogli i drugi vozači

Foto: čitateljica 24sata
44 komentara

Sjedila sam naprijed s dvije male curice, počelo je nesto vozaču svirati te su zaustavili bus. Oko nas je bila samo šuma. Obojica vozačasi izašla van te su se odmah i viknuli da izađemo van, ispričala je čitateljica koja je poslala fotografije te nastavila:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vozači su se vratili po naše stvari koje su spašene zahvaljujući vozačima. Ljudi se zaustavljali sa strane pitali nas trebamo li pomoć. Hitna i vatrogasci su jako brzo stigli - rekla je.

Foto: čitateljica 24sata

Prema prvim informacijama autobus se zapalio oko 16 sati nedaleko od mjesta Semmering, oko 80 kilometara od Beča.

- Čuli smo kako je nešto lupilo i autobus je počeo dimiti. Vozač je stao sa strane i izveo nas je sve van. Uspjeli smo spasiti stvari, rekao nam je jedan od putnika Croatia Busa na liniji Dubrovnik - Zagreb - Beč. Prema prvim informacijama autobus se zapalio oko 16 sati nedaleko od mjesta Semmering, oko 80 kilometara od Beča - rekao je drugi putnik. 

Foto: čitateljica 24sata

- Kad smo izašli, za nama je stao i jedan šleper. Vozač je izašao pomoći našim vozačima gasiti požar. Brzo su stigli i vatrogasci - ispričao je putnik. U autobusu je u trenutku nesreće bilo 15 putnika među kojima su bila i djeca.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- Svi smo dobro. Obećali su nas prebaciti nas do benzinske pumpe gdje ćemo čekati drugi autobus - rekao je putnik.

Možda vas zanima i ovo:
Message