Obavijesti

News

Komentari 41

Zapalio se stan pun streljiva, stanari pobjegli od eksplozija

Zapalio se stan pun streljiva, stanari pobjegli od eksplozija
3

Na četrnaestom katu nebodera Zvjezdara u Mostaru izbio je požar koji je izazvao veliku paniku. Čule su se eksplozije i pucnjava, pokvario se lift, a nestalo je i vode

VIDEO

Stanari mostarskog nebodera rano jutros su u panici počeli napuštati svoje domove radi požara i niza nerazjašnjenih eksplozija strahujući kako se radi o detonaciji eksploziva i streljiva zaostalog iz rata, dok policija utvrđuje okolnosti.

Na četrnaestom katu nebodera Zvjezdara oko 2 sata izbio je požar nakon čega se po tvrdnjama stanara koje su iznijeli lokalnim medijima čulo više slabijih eksplozija i pucnjeva.

U međuvremenu se pokvario vodeni hidrant i dizalo što je dodatno izazvalo paniku. Zbog toga su stanari u panici napuštali stanove, a nedugo zatim su stigli vatrogasci koji su nakon jednosatne borbe uspjeli svladati vatrenu stihiju. 

Po navodima iz vatrogasne postrojbe u Mostaru pričinjena je velika materijalna šteta no na sreću nije bilo ozlijeđenih. 

Po riječima glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića požar je izbio u napuštenome stanu, a uzrok su najvjerojatnije dotrajale instalacije. Po njegovim riječima policija provodi očevid.

- Stan je bio pun starog streljiva i smeća tako da je sve pucalo i razbijalo. Stanari od 13 do 15 kata su počeli napuštati stanove, a uz sve to nekoliko minuta prije, pokvario se lift. Istovremeno dolazi do problema s hidrantima u kojima nije bilo vode, te se dugo čekalo da voda dođe do 15 kata i da se vatrogascima donesu maske - svjedočila je čitateljica portala Bljesak.info.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.