Obavijesti

News

Komentari 6

Zapalio vlastitu kuću: 'I sestra je od straha pobjegla od njega'

Zapalio vlastitu kuću: 'I sestra je od straha pobjegla od njega'
7

Kada je već zapalio kuću stric 29-godišnjeg mladića vodio je pravu borbu s njim jer je on htio nekamo otići, pobjeći. Uspio ga je zadržat do dolaska policije  koja je 29-godišnjaka privela

VIDEO

Mještane Novoselaca, sela pokraj Pleternice, noćas je nekoliko minuta prije tri sata probudila vatrena stihija koja je zahvatila obiteljsku kuću.

Kako neslužbeno doznaje Pozega.eu 29-godišnji mladić, je sam izazvao požar koji je zahvatio njegovu cijelu obiteljsku kuću. Gotovo je u potpunosti izgorjela.

Nakon dojave o požaru vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica brzo su izašli na teren. Po dolasku su odmah počeli s gašenjem vatre i spriječili njeno širenje na druge dvorišne zgrade i susjedne obiteljske kuće. U pomoć su kolegama došli i vatrogasci susjednog DVD-a Jakšić i DVD-a Gradac.

Mještani su u šoku i kako su neki rekli da se takvo što moglo i očekivati.

- Hvala Bogu da su vatrogasci tako brzo došli. Bojao sam se da će se vatra proširiti i na obližnje naše susjedne kuće. Što da vam kažem, nešto se s tim mladićem događa – rekao je jedan mještanin Novoselaca.

Mladić (29) je policiji od prije poznat. Prije nešto više od deset dana je s kuće svog djeda, koji stanuje na području općine Kaptol, bacao crjepove na policiju.  Sve što je mogla, policija je do sada poduzela. U konačnici je sve na liječnicima i drugim službama koje su trebale prepoznati problematiku koja se događa s mladićem.

- Majka mu je umrla prije osam godina. Uz nju je jako bio vezan. Otac mu je u Njemačkoj i jedna sestra. Ima on još dvije sestre, jedna koja studira u Osijeku i jedna što je živjela tu u kući s njim. Zbog straha mu je ta jedna sestra neki dan otišla u Osijek kod druge sestre. Jako se njega bojala jer se čudno ponašao i eto vidite kao da je bila u pravu. Vidite što je napravio – rekla nam je susjeda 29-godišnjeg mladića.

Kada je već zapalio kuću stric 29-godišnjeg mladića vodio je pravu borbu s njim jer je on htio nekamo otići, pobjeći. Uspio ga je zadržati do dolaska policije  koja je 29-godišnjaka privela i nad kojim slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, a prema svemu sudeći biti će potrebno i daljnje liječenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.