Obavijesti

News

Komentari 182

Zapao u dugove? Ubojica je iza sebe ostavio troje male djece

Zapao u dugove? Ubojica je iza sebe ostavio troje male djece
12

Marinko Fudurić (39) u svojoj je kući u petak oko 14 sati puškom M-48 ubio dvojicu svojih poznanika Zdravka Kasunića (47) i  dugoreškog ugostitelja Tomu Luketića (56)

VIDEO

Prava drama odvijala se u petak poslijepodne u mjestu Belavići, kod Duge rese.

Marinko Fudurić (39) u svojoj je kući, točnije radioni, oko 14 sati puškom M-48 ubio dvojicu svojih poznanika Zdravka Kasunića (47) i  dugoreškog ugostitelja Tomu Luketića(56), a potom presudio sebi. Desetak minuta, odnosno do dolaska Hitne pomoći, ubojica je još davao znakove života, a onda je preminuo i on.

belavici

Tragedija je veća što iza sve trojice ostaju obitelji; iza dvojice ubijenih odrasla djeca, a iza Marinka, nažalost, troje maloljetne djece. 

-  Prema za sada dostupnim saznanjima, tri muške osobe u dobi od 57,47 i 39 godina su izgubile život pucanjem iz streljačkog oružja, a oružje koje je pronađeno na mjestu događaja je puška M-48, za koje još ne znamo je li legalno. Postoje indicije da je osoba u dobi od 39 godina usmrtila vatrenim oružjem ovu dvojicu muškaraca, a potom i sebi oduzela život - rekao je Dubravko Skolan, zamjenik državne odvjetnice.

Rekao je da motiv za sada nije poznat, a nagađa se da bi u pozadini tragedije mogao stajati sukob oko novca.

belavici

Ubojica je bio u dugovima

Marinko Fudurić je bio automehaničar u vlastitoj radionici kod stanice za tehnički pregled u Dugoj Resi i u svakodnevnom kontaktu s mnogo osoba, a radio je s mlađim bratom Darkom. Navodno je Fudurić imao problema s dugovima, a tijekom posljednje dvije godine često su ga posjećivale osobe od kojih je posuđivao novac.  Prema nekim informacijama, dugovao je novac i ubijenom Kasuniću. 

belavici

Ubijeni Kasunić u petak je u 8.30 sati bio u stanici za tehnički pregled, koja ja naslonjena na Fudurićevu radionicu. U 13 sati Fudurić je napustio radno mjesto i odjurio prema četiri kilometra udaljenim Belavićima. Bio je u velikoj žurbi, ali nikome nije rekao kamo ide. Dvojica su mu tada već bila u kući. Po što su došli, utvrdit će se policijskom istragom. No ubojica je očito znao. Čim je došao pucao je obojica u glavu, a potom digao ruku na sebe.

belavici

Žrtve bivši specijalac i poznati ugostitelj

Preminuli Kasunić bio je specijalac iz Lučkog, prošao je sva hrvatska ratišta, a onda se skrasio u Policijskoj postaji Duga Resa, gdje je radio kao kriminalistički inspektor, a jedno vrijeme bio je pomoćnik načelnika postaje za kriminalitet. Nakon umirovljenja osnovao je poduzeće koje se bavilo naplatom parkiranja. Drugi ubijeni, Tomo Luketić, dugogodišnji je ugostitelj, držao je pizzeriju Riva.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi