News

Komentari 30

Zapušteni pas stigao u udrugu: 'U devet godina volontiranja još nismo ovako nešto vidjeli...'

Zapušteni pas stigao u udrugu: 'U devet godina volontiranja još nismo ovako nešto vidjeli...'

Volonterke su pronašle zapušteno malo biće. Dlaka mu je bila toliko zapetljana da mu nisu mogle procijeniti ni spol ni dob. Pružile su mu malo ljubavi, a njegov 'glow up' možete vidjeti na fotografijama...

U 9 godina volonterskog rada nismo vidjele psa u gore zapuštenom stanju, napisali su na Facebooku udruge S-PAS. Stigao im je pas kojem nisu mogli procijeniti ni dob ni spol.

Nakon temeljnog šišanja i čišćenja napokon su upoznali pravu njušku. Dali su mu ime Homer.

- Naravno pas nije čipiran, svakako ne očekujemo da će se osoba koja je psa dovela do ovog stanja imati obraza javiti kao vlasnik. A ukoliko se to i dogodi voljele bi znati imenom i prezimenom odgovornu osobu koja je živo biće dovela u ovo stanje - dalje navode.

Udruga je Homera odmah poslala na hitnu veterinarsku obradu i kod frizera. Njegova dlaka je bila sva spetljana i jako prerasla. 

Radi se o mužjaku koji je vjerovato potpuno slijep, starije životne dobi oko 8-9 godina. Cijeli 'makeover' objavljen je na njihovoj Facebook stranici.

Homer se sa šišanja vratio kao novi, a osmijeh se može vidjeti i na slikama. 

Udruga je na svojoj Facebook stranici objavila da Homer reži te se ne da dirati, pa je potrebna osoba koja će imati strpljenja i ljubavi. S obzirom kroz što je sve ovaj mališan prošao, uz malo ljubavi njegovo režanje će se pretvoriti u osmijeh koji će vas svakom prilikom njuškati i lizati. Pesek je sada sretno vraćen u udrugu i traži novog vlasnika i dom pun ljubavi. 

Najčitaniji članci