Obavijesti

News

Zaradio 2000 eura u manje od 2 mjeseca od svoje kuće

Zaradio 2000 eura u manje od 2 mjeseca od svoje kuće
1

Pogledajte video kako je ovaj čovjek za manje od 2 mjeseca zaradio više od 2000 eura trgovinom na svjetskoj burzi i to od svoje kuće

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH), je dio svog slobodnog vremena posvetio jednom suvremenom načinu zarađivanja novca koji mu već dva mjeseca donosi konstantan prihod.  On trguje na svjetskoj burzi preko interneta putem svog laptopa ili mobilnog telefona kada je u pokretu. 

Vidio sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zainteresiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mail . Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i što je najprofitabilnije, na osnovi čega sam se opredijelio za naftu’, kaže Rogić.

Za  manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić  je na investiranih  5000 eura ostvario profit od 2182 eura trgujući cijenom nafte na svjetskoj burzi.

’Uložio sam 5000 eura i za ova dva mjeseca napravio profit od nešto više od 2000 eura. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovinu’, kaže Rogić.

Svim čitateljima 24sata, koji se žele okušati u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

Risk Warning and disclaimer

Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products and carry a high level of risk to your capital as prices may move rapidly against you. Losses can exceed your deposits and you could be required to make further payments. These products may not be suitable for all clients therefore ensure you understand the risks and seek independent advice. This material does not constitute an offer of, or solicitation for, a transaction in any financial instrument. FXLider accepts no responsibility for any use that may be made of these comments and for any consequences that result. No representation or warranty is given as to the accuracy or completeness of this information. Consequently any person acting on it does so entirely at their own risk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je