Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zaraženom krvlju špricao ljude pa dobio dvije godine

Rovinj: Roberto Riggi se rezao po tijelu i špricao krv zaraženu HIV-om po ulici punoj ljudi. Osuđen je i zbog teške krađe i uništavanja tuđe stvari...

anonimno
Foto: anonimno

Roberto Riggi (43) iz Rovinja pravomoćno je osuđena na dvije godine i dva mjeseca za sedam kaznenih djela. Između ostalog osudili su ga i zato jer se zaražen HIV-om rezao nožem po tijelu i špricao po ulici punoj ljudi. Sudac Roberto Uggeri mu je odredio i obvezno liječenje od ovisnosti.
- Osuđen je za dvije prijetnje i dva slučaja uništenja tuđe stvari te za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, teške krađe te prenošenja zaraznih bolesti - rekao je sudac.
Roberto se u srpnju 2008. godine pred šokiranim očevicima polio benzinom i prijetio da će se zapaliti. Po tijelu se izrezao nožem te sav krvav hodao naokolo prijeteći šokiranim mještanima. Sumanuti pohod započeo je u kafiću 'Ex novo' kada mu je konobar odbio dati piće jer je bio pijan. Sud ga je proglasio krivim jer je prijetio M.T.L.-u, a potom je u prizemlju Zajednice Talijana u Rovinju benzinom zapalio barske stolice. U kafiću "Hanibal" u vlasništvu G.I. razbio je staklo ulaznih vrata i prijetio vlasniku. Kriv je i što se u kafiću "Jimmy" sukobio se s djelatnikom nanoseći mu ozljede zbog kojih se djelatnik mogao zaraziti HIV-om.

Možda vas zanima i ovo:
Message