Obavijesti

News

Komentari 141

Zario je Ani (17) nož u vrat i rekao: Bismillah, Allahu Ekber!

Zario je Ani (17) nož u vrat i rekao: Bismillah, Allahu Ekber!
1

Matej Šustek (24) iz Našica 6. studenog 2016. ubio je Anu Bartolović (17). Tvrdi da ju je ubio lik iz igrice. Vještak je utvrdio da nije duševno bolestan. Prijeti mu 10 godina zatvora

VIDEO

Matej Šustek (24) iz Našica 6. studenog 2016. ubio je Anu Bartolović (17). U iskazu je rekao da je njegovu djevojku zapravo ubio "njegov najbolji prijatelj" Michael De Santa, lik iz igrice GTA. Michael mu je, kaže, kazao kako ga Ana planira povrijediti i da je “treba eliminirati”, piše Večernji list.

-  Kad je došla, Michael De Santa izvadio je nož i nabio ga u njenu lijevu stranu vrata, rekavši: 'Bismele, Allahu Ekber', ili u prijevodu 'Blagoslovi, Bože veliki'. Ana je počela bježati i on ju je nastavio ubadati kako bi brže iskrvarila i kako ne bi patila. Naslonila se na neku zgradu i tamo je iskrvarila. Zajedno smo je ponovno blagoslovili - rekao je Matej u obrani.

Večernji list piše kako je vještak utvrdio da Matej nije duševno bolestan. Suđenje počinje 7. rujna, a prijeti mu 10 godina zatvora.    

 

Matej je, piše u optužnici, 6. studenog prošle godine Anu odveo na osamu kod obližnjeg silosa, uhvatio ju je, tereti se, za glavu te joj dvaput zario u vrat preklopni nož, oštrice 10,2 centimetara.

Dok je trpjela teške fizičke i psihičke patnje, piše nadalje u optužnici, prestravljena je Ana pokušala pobjeći, no on ju je “hvatao za ruke i nastavio ubadati nožem”. Zadao joj je tako još devet rana, od čega su četiri bile opasne za život. Kako bi je spriječio da pozove pomoć, iznosi optužba, uzeo joj je mobitel i takvu je bespomoćnu ostavio. 

Ana je iskrvarila, a beživotno tijelo je tek u 7 sati ujutro našao susjed. 

Matej je te večeri pričekao sljedeći vlak pa se vratio u Našice. 

Pokucao je prvo na vrata svoga prijatelja, do kojega je, inače, svratio i prije stravičnog ubojstva, oko 16 sati, i to kako bi se preodjenuo iz traperica u crnu trenirku koju je, opet, prije ostavio kod njega. Priznao mu je da je ubio Anu, a prijatelj mu je ustrahu očistio tragove krvi i blata s cipela. 

NK Osijek - NK Inter Zapresic

Matej je potom probudio i prijateljeva oca pa i njemu rekao: “Ubio sam čovjeka, ubio sam svoju curu.” Izvadio je i okrvavljeni nož. Tražio je da ga odvezu nekamo i pomognu mu zapaliti vrećicu s odjećom. Odbili su, a on je zatim otišao.

Bili su u šoku, kazali su istražiteljima, nisu vjerovali da je Matej uistinu ubio. Povjerovali su tek kada su ujutro na internetu pročitali da je u Koški nađena mrtva djevojka pa su se zaputili na policiju, piše Večernji list. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.